Què estàs buscant?

dijous, 16 de maig de 2013

Videojocs animats: Virtua Fighter

Quan parlem de Sega, una de les idees que ens vénen al cap és el domini que ha tingut, o havia tingut, de les sales recreatives al llarg de la seva història, i bona part del mèrit és de les sagues de videojocs de lluita que ha desenvolupat, entre les quals Virtua Fighter, que ja va tenir una entrada en aquest bloc.

Els seus lluitadors poligonals van sorprendre en el seu moment i han evolucionat en tots els sentits amb el pas dels anys i les entregues de la saga que protagonitzen, però són ben lluny de la popularitat dels personatges dels Street Fighter. Tot i així, també han passat pel món de l'animació, com veurem ara.


Sí, és anime, perquè és una sèrie de dibuixos creada al Japó i emesa per primera vegada de 1995 a 1996 a TV Tokyo, amb un total de 35 episodis

La sèrie recorre a personatges del Virtua Fighter i el Virtua Fighter 2 com l'Akira, la Pai i el seu pare Lau, en Jacky i la Sarah Bryant o la temible Dural, entre altres, i també en presenta de nous que no surten de cap dels dos videojocs de la saga que s'havien llançat en aquella època.


La sèrie de Virtua Fighter es va emetre en castellà en alguns canals especialitzats de pagament, i d'aquí en surt el vídeo que acabem de veure, que és l'episodi 26 sencer. A més, també es va emetre al Canal 33 (segons el que he trobat investigant), però no sé quan ni hi ha cap vídeo penjat a internet que ho demostri, de manera que no ho podrem veure ara i ens ho haurem de creure.


El cas és que a diferència del que acostuma a passar, sobretot amb els dibuixos animats que es basen en videojocs de lluita, aquesta sèrie va agradar força i concretament se'n van lloar la caracterització, l'argument i la música de fons (background music o BGM).


Tant és així que fins i tot se'n va fer un videojoc, el Virtua Fighter Animation, el mateix 1996 i per a la Game Gear (el 1997 en sortiria una versió per a la Master System exclusiva del mercat brasiler), un títol de lluita però amb moltes escenes de la sèrie, si bé és cert que a la versió Occidental, en anglès, el text es va canviar per tal de donar-li més aire de comèdia, mentre que al Japó, on es deia Virtua Fighter Mini, es respectava més l'argument de la sèrie.Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...