Què estàs buscant?

diumenge, 15 de març del 2009

Accessoris: la canya de pescar de la Dreamcast

Sega, com no em cansaré de repetir, és, o almenys era fins fa poc, la reina de les recreatives. Mai no ha tingut por d'innovar en qüestions de hardware, i la canya de pescar de la Dreamcast per jugar als jocs de pesca (sí, perquè abans també innovava en l'àmbit del software) és un bon exemple del que dic.



Aquesta és la canya oficial, també en van sortir d'altres marques, i servia bàsicament per als jocs de pesca, com és evident. Els títols en qüestió eren, i són, els marcadament arcade Sega Bass Fishing (1999) i Sega Marine Fishing (1999), i la seqüela del primer, amb el 2 afegit al títol, l'any 2001. Com es pot veure, no en són gaires, i a més es podien jugar perfectament amb el comandament estàndard de la consola, però es deu viure molt més fent servir aquest accessori, tant que hi ha gent que juga als jocs normals també amb la canya. I dic que "es deu viure" perquè malauradament ENCARA no tinc aquest aparell.



Bé, el joc és aquest. Pot semblar, a priori, poc atractiu i avorridot, però com tots els arcade ens desafia a millorar les puntuacions i això sempre allarga la vida dels jocs.

Després d'aquells tres jocs de la 128 bits de Sega hi va haver una actualització no gaire reeixida de la segona part, però per a la Playstation 2 (Sega Bass Fishing Duel, 2002), i recentment (el 2008) ha sortit per a la Wii un joc amb el mateix títol que el primer de la Dreamcast. Però en cap dels dos casos no és possible gaudir com en l'original, en part per la mediocritat amb què s'han adaptat als nous temps, però sobretot per culpa de l'absència de la canya, a la Wii perquè l'equivalent és el típic accessori de la consola amb un forat per posar-hi el Wiimote però al cap i a la fi un tros de plàstic, i a la Ps2 perquè senzillament no hi havia cap accessori per a l'ocasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...