Què estàs buscant?

dissabte, 19 de novembre del 2011

Malalts dels videojocs: Tatuatges (8a part)

Ja ho vaig avançar quan vaig fer l'entrada del Codi Konami, perquè se'm va acudir llavors, però me n'havia oblidat fins ara: recupero la subsecció dels tatuatges dins la secció de Malalts dels Videojocs per veure alguns exemples de gent que s'ha fet gravar a la pell i per sempre la seqüència de botons que es coneix com a Codi Konami i de la qual ja vaig parlar fa dies.


A priori pot semblar que no n'hi ha per a tant, que és només un codi, un truc, una seqüència de botons, però sí que és una llegenda, sí. Hi ha força gent que se l'ha tatuat, com podrem veure avui. Ara, no és un truc especialment difícil de memoritzar, però sembla que hi ha gent amb problemes greus de memòria i ha considerat necessari tenir-lo sempre a mà. O a braç. ¬¬


I si no és en un braç és en l'altre. Sort que no és la mateixa persona, perquè si no... De tota manera, hi ha llocs on no és gens pràctic tenir un tatuatge de "consulta" com aquest. Per exemple, a la panxa:


A més, aquest fa una mica d'angúnia i tot. Però no ha estat l'únic que ha pensat en fer-se'l a la zona abdominal. A continuació en veurem un altre exemple, que ja havíem vist alguna vegada, a les primeres entregues de la subsecció, i que és un clàssic:


Imagineu-vos que us trobeu amb això en un moment íntim... En aquest cas, a més, la noia ha volgut homenatjar el codi enfocant-ho als títols de la Gameboy on es pot introduir, malgrat que la primera consola on es va poder fer va ser a la seva germana gran, la NES. Per cert, com podem anar comparant, i el dia de l'article sobre el codi en si ja havíem vist, hi ha variants de la seqüència, i les que estem veient de vegades inclouen el botó Select abans de l'Start i de vegades no.


Aquest, que ja havia ensenyat l'altre dia en insinuar que acabaria fent aquesta entrada, em sembla que és de la part posterior del braç, i està més treballat. A més, l'homenatge és en aquest cas al joc Contra, que com ja vam dir és el que va popularitzar el codi, fins al punt que molts jugadors dels Estats Units l'anomenen Contra Code. Error, però deixarem que aquest paio continuï duent el tatuatge, que està força bé.


I acabem amb aquest, el més impactant de tots. No sé si és fals, no havia vist mai tatuatges als llavis, però s'ha d'estar molt malalt per arribar a fer-se una cosa així. També les anteriors, però als llavis? En fi, per això són malalts dels videojocs.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...