Què estàs buscant?

dissabte, 10 de novembre del 2012

Jocs que no van sortir del Japó: Rent-A-Hero

Potser en veure el nom del joc exclusivament japonès que protagonitza l'entrada d'avui pensareu que té alguna cosa a veure amb llogar un heroi, i l'encertareu, perquè és aquesta la premissa del Rent-A-Hero, un títol de la pròpia Sega, de l'emblemàtic estudi intern AM2 concretament, que va debutar el 1991 per a la Mega Drive japonesa.



La imatge no és gaire nítida, però és l'únic vídeo que hi havia sense comentaris estúpids. Bé, el cas és que Rent-A-Hero és un RPG d'acció que destaca perquè (ho veureu al minut 7.30 aproximadament) els combats no són per torns, com acostumem a veure en aquest gènere, sinó que es desenvolupen com en els jocs de lluita d'1 contra 1

Pel que fa a l'argument, controlem un protagonista que rep un uniforme de superheroi en comptes de la pizza que havia demanat i a partir de llavors es dedica a llogar els seus serveis a qualsevol ciutadà que ho necessiti, que és el que segurament faria qualsevol de nosaltres en la mateixa situació, i és que una feina és una feina. A més, té el "petit" al·licient que s'ha de pagar l'uniforme, encara que no l'hagi demanat.


L'any 2000 en va sortir una nova versió, o remake, per a la Dreamcast. Amb el nom de Rent-A-Hero no.1, aquest cop a banda d'aprofitar les possibilitats tècniques de la 128 bits de Sega s'afegia la Rent-A-Hiroko, una heroïna que era la contrapartida femenina del protagonista de sempre, en Tarô.

Aquell títol es va quedar al Japó, també, però va estar a punt d'arribar als Estats Units, i és que el 2003 se'n va fer una versió en anglès pensada per a la Xbox, amb Sega ja retirada de la producció de consoles, que hauria estat així:


A nivell de gràfics està per sobre (naturalment, perquè la Xbox va ser la consola més potent, que no la més venuda, de la seva generació), i per fi era a punt d'arribar a Occident, però per problemes de distribució no va trepitjar les botigues nord-americanes i la versió en anglès es va quedar al Japó, on la Xbox va fracassar estrepitosament, que és com dir que aquest títol pràcticament no el té ningú.


Acabem amb aquestes imatges, que corresponen al Fighters Megamix, un celebrat títol de lluita de la Saturn que va sortir el 1996 i que reunia personatges de diversos videojocs de lluita de Sega, però també d'altres que venien de productes d'altres gèneres, essent el Hornet, el cotxe dels Daytona USA, el cas més sonat. Doncs bé, com podeu veure també hi apareix en Tarô de Rent-A-Hero, anys abans de la seva aparició al remake de la Dreamcast. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...