Què estàs buscant?

dijous, 28 de febrer del 2019

Compres: febrer de 2019

Ja ho vaig dir el mes passat, que volia fer bondat aquest 2019 i concentrar-me en el que tenia en comptes de comprar tant, i això continuo volent, cosa que no vol dir que durant el mes de febrer no m'hagi comprat res de res, i sense ser cap bogeria com el gener, el cas és que no m'he portat especialment bé. Però, això sí, m'he gastat pocs diners.


No acostumen a posar d'oferta els jocs de la línia ACA Neo Geo, i quan ho fan no són grans títols, però precisament per això, quan algun videojoc em cridava l'atenció però no vull pagar el preu habitual, he d'aprofitar aquests moments, combinats amb la visita al basar turc de Microsoft, i és així que he obtingut el The King of Fighters'95  per a la Xbox One.


Vaig molt endarrerit amb la saga Assassin's Creed, de la qual només m'he acabat la primera entrega, i tinc el recopilatori de l'anomenada Ezio Collection en format físic, però sembla que, per preus, acabaré la sèrie en digital, i és que hi ha ofertes que no es poden deixar passar, com la que m'ha permès fer-me amb l'Assassin's Creed Syndicate - Gold Edition, també per a Xbox One, amb tot el contingut addicional.


També per a Xbox One, però sense DLC -ja vindran en un altre moment, quan rebaixin encara més el season pass- m'he fet amb l'Assassin's Creed IV: Black Flag a un preu ridícul que on em va fer dubtar gaire.


Els Reis em van portar per a la Xbox One el Dragon Ball FighterZ, i ja vaig dir que no l'havia comprat abans perquè n'esperava una edició completa, però em vaig cansar d'esperar i em vaig comprar l'única edició disponible quan escric aquestes línies, la que no té cap DLC. 

Doncs bé, esperava que rebaixessin l'anomenat FighterZ pass, el paquet de lluitadors addicionals (i ara n'ha sortit un segon), perquè era l'únic que m'interessava -no vull pas els packs de música que no és la BGM de la sèrie i que no lliga amb els combats-, i ha passat i he aprofitat el moment per obtenir, així, en Goku i en Vegeta sense transformar, en Bardock, en Cooler, en Zamasu unit, l'A-17, en Broly, l'A-21 i en Vegeku superguerrer Blau. 


A aquest li tenia moltes ganes: Hamster és l'estrella dels llançaments arcade retro a la Switch, però hi ha una altra companyia, Flying Tiger Entertainment, amb la seva línia Johnny Turbo's Arcade, més cara i amb menys opcions de personalització i emulació.

Tanmateix, quan un joc m'interessa és això o res, i així he comprat -bé, en realitat l'he pagat amb punts acumulats de My Nintendo-, quan ha sortit a Europa, el Caveman Ninja, clàssic que coneixia de les revistes de la versió SNES, i que sempre m'havia cridat l'atenció, però que mai havia provat.


Ara que des de fa un temps els shoot'em ups em criden més l'atenció, poder comprar un títol digital que imita l'estil clàssic com és el Hyper Sentinel per menys d'1 euro era una oportunitat que no podia deixar passar, encara que no li havia fet cas fins ara, i ja forma part de la meva excessivament llarga llista de títols per a la Switch.


El que sí que tenia clar que em compraria quan sortís des que es va anunciar, i ha arribat després de passar al final de la llista de propers llançaments diverses vegades, tot fent-me posar molt impacient, era el Puzzle Bobble 2 de la línia ACA Neo Geo, també per a la Switch.

De jugabilitat senzilla i directa i copiada fins a l'extenuació, aquesta saga de Taito m'agrada des que d'adolescent em vaig comprar la tercera part per a la Saturn, a Occident rebatejada com a Bust-a-move 3. Ara ja tinc, doncs, la segona entrega de recreativa, que agafa la primera -publicada per a la Switch setmanes abans també- i la millora.


En una incursió en un Cash Converters, cosa que faig de manera molt esporàdica, he trobat aquest Dead Rising 2 per a la Xbox 360 a un preu molt baix, i el cert és que feia temps que el volia, encara que no estava entre les meves prioritats.

Ara ja tinc les tres primeres entregues i un parell d'spin-offs, però potser és hora que em posi amb la primera, que vaig començar segurament fa una dècada i es va quedar allà, víctima de les meves compres descontrolades i impulsives.


I, parlant d'impulsos, com que tinc en marxa un projecte per arreglar i restaurar la Game Boy de la meva germana, i com que els jocs que ella tenia sempre em van agradar -i ja me n'he comprat algun per tenir-lo a la meva col·lecció-, em va agafar el rampell de tenir el Tiny Toon Adventures: Bab's Big Break, que m'agradava molt, i me l'he comprat, com es pot veure cartutx sol i capseta de plàstic. Trobar-lo complet requeria més calés dels que estava disposat a pagar.


Gairebé al temps afegit entra aquest Forza Horizon 2 per a la Xbox One, d'una oferta nocturna de Media Markt.

Un títol que vaig poder provar amb la subscripció a Xbox Live Gold, però que volia tenir de veritat (poques vegades tinc el Gold actiu), i més ara que per motius relacionats amb les llicències ja no es ven digitalment.

Déu n'hi doret, també, el mes de febrer. No m'hi he gastat gaires diners, però sí que he fallat una mica en el meu propòsit de comprar menys per la part de concentrar-me en el que tinc i gaudir-ne. Què passarà al març, a banda de ser el meu aniversari?






2 comentaris:

  1. Hauries de posar la quantitat total... ;)

    A mi el TinyToons m'encantava. Tant per GameBoy com per MegaDrive!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, en realitat hi ha diversos jocs de Tiny Toon, i els dos que esmentes els tinc i són diferents entre si, no versions del mateix joc! Valen la pena!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...