Què estàs buscant?

dijous, 22 de juliol del 2010

Accessoris: la Sega Action Chair

Mai no deixarà de sorprendre'm, el misteriós món dels accessoris per a videoconsoles. Quan em penso que ja els conec tots, encara que sigui de nom, en descobreixo algun que em deixa bocabadat. És el cas d'aquest que us porto avui: 


La increïble Sega Action Chair, per a la Mega Drive. No he pogut treure la marca d'aigua de la web d'on surt originalment la imatge, però m'estimava més poder-la mostrar sencera. Per l'angle no s'aprecia, però aquest reposapeus està elevat, no toca el terra, de manera que l'usuari queda pràcticament estirat.

Integrats a les manetes hi ha els estimats 3 botons i START que donen nom a aquest bloc, i això indica que l'aparell es va llançar al mercat durant els primers anys noranta, ja que el comandament de sis botons va arribar més tard. 

Pel que sembla, la Sega Action Chair estava pensada per a jocs de velocitat (Super Monaco GP, Road Rash...) i d'altres com l'After Burner II, de disseny molt específic, i s'havia de fer anar movent tot el cos segons la direcció cap on volguéssim anar. Per als jocs de plataformes, però, ja era una altra història.


Una imatge feta pols que circula per internet. Desgraciadament se'n troben tan poques que no podem triar-les segons la seva qualitat. 

Novament un accessori estrany, fallit i tan rar que trobar-lo ara implica gastar-se centenars d'euros per tal d'aconseguir-lo, cosa que certament no val la pena llevat que siguem rics i excèntrics col·leccionistes, però d'aquests n'hi deu haver perquè quan apareix a l'eBay es ven. Sega, un altre cop, demostrava que volia exprémer al màxim la seva consola de 16 bits, i al mateix temps volia innovar tant com pogués. Ai, els anys noranta...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...