Què estàs buscant?

divendres, 14 de juny del 2013

Els pitjors: Rudolph the Red-Nosed Reindeer

Tenia dubtes sobre si fer aquesta entrada a la secció dels pitjors videojocs o a la de Però d'això també hi ha videojocs?, i al final m'he decidit per fer-la a la dels títols més desastrosos perquè, de fet, no la tocava des de feia moltíssim. 


Abans d'entrar en matèria, però, ho posaré en context. Suposo que tothom coneix en Rudolph, el ren volador del nas vermell que duu, amb els seus companys, el trineu del Pare Noel segons la història des del punt de vista dels Estats Units, on va néixer en un poema de Robert L. May el 1939. 


El 1944 es va estrenar aquest curt animat, i el 1948 Johnny Marks, cunyat de Robert L. May, en va fer la  popular cançó de Nadal que tots hem sentit alguna vegada (i que apareix afegida al curt animat a la versió de 1948 que hem vist). El 1964, finalment, es va estrenar un especial televisiu d'animació stop motion que és tot un clàssic de la televisió nord-americana, amb emissions a cada temporada nadalenca, des de llavors i de manera ininterrompuda.  


El clàssic complet és aquest i ens explica la història de superació d'en Rudolph, fill d'un dels rens originals de Santa Claus, que destaca pel seu nas vermell i brillant, que li dificulta dur a terme el seu somni d'esdevenir un dels rens que tiren del trineu del Pare Nadal. 

Doncs bé, aquest clàssic de la televisió va tenir seqüeles, però també un videojoc que va sortir el 2010 només per a la Wii i la Nintendo DS, amb desenvolupadors diferents: 


No és cap sorpresa que un joc amb aquest origen sortís per a consoles en part orientades a un públic més jove, però que sigui jove no vol dir que se l'hagi de tractar com si fos imbècil, i és el que van fer els creadors d'aquest infame títol.

Rudolph the Red-Nosed Reindeer, que només va sortir als Estats Units, va fracassar i va ser percebut com una estafa als consumidors perquè explotar-lo al 100% requereix una dedicació aproximada de 10 minuts, els seus gràfics són pobres i segons la ressenya d'IGN els minijocs que el formen són avorrits, amb l'excepció d'un que és massa difícil per al públic infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...