Què estàs buscant?

dilluns, 9 de març del 2009

Accessoris: el controlador de Densha de Go!

Avui toca parlar d'una altra frikada en forma d'accessori de consola: el controlador que pretén reproduir els comandaments d'un tren i que es fa servir per als jocs de la sèrie Densha de Go!, saga de simuladors de tren que no va sortir del Japó, però amb la passió que hi ha allà pels trens ja n'hi havia prou.


Aquest era el de la Dreamcast, que va rebre el segon títol de la sèrie. Realment s'ha de ser molt friki per comprar-se això, i a sobre sabent que només funciona amb un joc, amb dos o tres a tot estirar segons la consola. Algun dia podria fer un article sobre aquesta saga, però de moment em quedo amb els comandaments. El següent és el de la Saturn:



Oi que vénen ganes de comprar-se'n un (o dos)? És el que em passa quan veig aquestes coses... com la canya de pescar de la Dreamcast, ja en parlaré aviat...

Però les consoles més modernes també tenen versions del joc i, evidentment, de l'accessori:


Aquesta és la proposta de l'accessori per a la Wii




Aquesta, la de la Nintendo 64, idèntica en color a la de la Playstation 2, a més de la col·locació dels botons, cosa que ja s'aprecia en les versions per a les altres consoles.




I aquest és el de la... és el de debò! Un autèntic controlador de tren!


Per acabar, perquè tampoc no té massa interès posar-hi els de la Ps2 i la Psx, que són gairebé iguals als que hem vist (sense comptar el de Wii), un vídeo d'una de les entregues del joc, tan estrany com típicament japonès, en aquest cas la versió de la Saturn.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...