Què estàs buscant?

dilluns, 23 de març del 2009

Malalts dels videojocs: miscel·lània

En el capítol d'avui de "Malalts dels videojocs" faig una miscel·lània de coses (ara m'adono que això és una mica redundant) relacionades amb la bogeria pels videojocs. Comencem amb una imatge que m'ha passat una lectora del bloc, amb la taula periòdica dels elements, on cada símbol té relació amb un personatge gràcies a les inicials o algunes lletres del seu nom.


Feu-lo gran (paciència, pot trigar una mica) i mireu-lo amb deteniment. És impressionant, però millor si tenim cert coneixement de la història dels videojocs. Per cert, la imatge és del bloc Pixfans, ho dic perquè se sàpiga i no tenir problemes.


A continuació, un vídeo que demostra que els membres d'aquesta coral (o grup de teatre, segons com es miri) senten una profunda devoció per Nintendo. O això, o era el cas de només un d'ells i va convèncer els altres.



Algun trosset patina una mica, però té molt mèrit i se'ls perdona.


I per acabar una cosa que m'han regalat avui els meus caps, que han estat al Japó. No hi ha res com tenir una feina una mica friki...




He vist per internet que hi ha gent que té tota la sèrie d'aquests anomenats sound drops, i que a més n'hi ha d'altres franquícies com Street Fighter!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...