Què estàs buscant?

dissabte, 4 d’abril del 2009

Coses meves: Els jocs que tinc

Avui us ofereixo una nova entrega de l'esperadíssima i apassionant secció "Coses Meves", i he aprofitat l'ocasió per fer un recompte dels jocs que tinc per a cada consola. Sí, és una entrada de bloc una mica curta i potser no massa interessant, si ens posem seriosos, però em venia de gust fer-ho. Interpretar les dades és fàcil, només cal apuntar que l'any que apareix al costat del nom de cada consola és l'any que me la van regalar o me la vaig comprar. Aquí teniu la classificació:

Megadrive (1994): 36
Xbox 360 (2008): 32
Saturn (1996): 27
Game Boy (1992): 23
Master System II (1998 aprox.): 17
Wii (2008): 14
Nintendo (2008): 14
Nintendo 64 (2007): 13
Playstation 2 (2006): 12
Dreamcast (2006): 10
Nintendo DS (2007): 8
Gameboy Advance (2008): 7
Game Gear (a l'espera de comprar-me'n una altra): 7
Gamecube (2009): 5
Mega-CD (2007): 5*
Playstation (2008): 3
Neo Geo (2009): 2
Gameboy Color (no la tinc): 1
Xbox (no la tinc): 1


*El Mega-CD és un híbrid entre consola i accessori (o perifèric). No pot funcionar sense estar acoblat a la Megadrive però els seus jocs només es poden fer servir si s'introdueixen al lector del Mega-CD. Els jocs els podria sumar als de la Megadrive, però m'estimo més diferenciar-los.

Per tal d'animar una mica la cosa comentem algunes de les dades: la Game Gear no la tinc, perquè me'n vaig comprar una i no anava bé, i no me'n vaig sortir a l'hora d'arreglar-la. Tot i així tinc l'esperança de trobar-ne una altra i mentrestant conservo els seus jocs i me'n compro de nous. L'any que em van donar la Master System no el recordo exactament, però va ser després de l'escola i abans de la Universitat (diria). És a dir, a l'institut. A més, un dels 17 jocs és l'Alex Kidd in Miracle World, que ve a la memòria interna de la consola.


En alguns casos, com en el de la Dreamcast i el de la Nintendo 64, hi ha jocs que tinc intenció de vendre, però sempre amb la idea de tornar-los a comprar en condicions millors. O sigui, jocs que tinc sense capsa ni instruccions que vull vendre'm i intentar trobar-los complets. Quan això passi ballarà la classificació d'aquestes màquines, però serà només temporal.

Pel que fa a les que encapçalen la classificació, la Megadrive es destaca clarament, però la Xbox 360 gairebé l'ha atrapat tot i que no fa ni un any que la tinc. S'ha de dir, però, que tot i que són jocs per mèrits propis, dels 32 que tinc n'hi ha 7 que no són comprats a les botigues. M'explico: tinc un DVD amb 5 clàssics de l'Xbox Live Arcade (entre els quals l'UNO i el Pac-man Championship Edition) i 2 jocs que he comprat a través d'Xbox Live i que han estat fets expressament pensant en aquesta actual manera d'adquirir els jocs, és a dir pagar per descarregar-se'ls a la memòria interna de la consola, que són el Super Street Fighter II Turbo HD Remix i el Megaman 9.




Finalment, quan m'he trobat amb el cas d'algun cartutx o CD que era un recopilatori de jocs de la mateixa o altres consoles ha comptat per cadascun dels jocs inclosos. Això ha passat en els casos del Sonic Jam de la Saturn (conté Sonic, Sonic 2, Sonic 3, Sonic & Knuckles i Sonic World), el Mega Games I (Super Hang-On, World Cup Italia 90 i Columns) i el Classic Collection (Flicky, Alex Kidd in the Enchanted Castle, Gunstar Heroes i Altered Beast) de la Megadrive, a més del ja esmentat de la Xbox 360.


1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...