Què estàs buscant?

diumenge, 5 d’abril del 2009

Curiositats de la història dels videojocs: anuncis (5a part)

Ara que feia molt que no hi havia secció d'anuncis de videojocs he pensat oferir-vos una nova entrega de la sèrie, però sense cap denominador comú, simplement anuncis que ara fan gràcia però que en el seu moment eren el resultat dels esforços dels publicistes contractats per les grans companyies del món dels videojocs.

Comencem amb un de la Game Gear, que és molt trampós perquè a la pantalla de la portàtil de Sega hi ha imatges de l'Aladdin de la Megadrive, costum habitual en aquella època, fins i tot en els anuncis de les revistes. També és notable la referència insultant a la Gameboy.



El que ve a continuació sí que el recordo, d'haver-lo vist a la tele. És curiós perquè s'anunciava una línia de jocs de la Gameboy i la Super Nintendo de preu reduït, la Player's Choice, que també es va aplicar al catàleg de la Nintendo 64 i la Gamecube i que ara són evitats pels col·leccionistes com jo perquè queda tan lleig com una caràtula Platinum de les Playstation o Classics de les Xbox.



I ara un de la NES, precisament del pack que he "heretat" jo d'un amic. Fixeu-vos en la veu del Ramón Langa (doblador del Bruce Willis), que també faria anuncis de la Dreamcast molts anys després.



No té pèrdua tampoc el següent, "típical espanis":



I per acabar un de molt curiós: l'arribada d'un Street Fighter a la Megadrive després d'haver perdut la batalla pels drets de l'Street Fighter II davant de Nintendo i aconseguit l'exclusiva de l'Street Fighter II' Champion Edition, l'emoció devia desbordar Sega, que als Estats Units va fer aquest anunci de caire clarament competitiu, com volent dir "això sí que és un joc de lluita!"... però al cap i a la fi estan criticant un joc del catàleg de la pròpia consola, el Mortal Kombat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...