Què estàs buscant?

dilluns, 25 de maig del 2009

Malalts dels videojocs: samarretes (2a part)

Avui, a "Malalts dels videojocs", us porto més samarretes. Les de l'altre dia eren una mostra de les moltes que hi ha, i crec que hi haurà almenys una tercera i una quarta part d'aquesta subsecció, però de moment la segona la dedico a samarretes de Sega, que malauradament es veuen menys.

Comencem amb aquesta samarreta que aparentment no és de Sega ni de videojocs, però mirem-la bé: són els títols de les 3 cançons clàssiques de la saga Out Run, melodies que han passat a la història.

Aquesta potser que la feu gran per veure-la bé, és un homenatge als Sega Rally, però només ho poden percebre els que hi han jugat alguna vegada!


Brutaaaal! Amb els botons dels comandaments de totes les consoles de la companyia!


El mateix, però amb una silueta conegudíssima!



I un clàssic dins les samarretes de Sega, que com ja he dit són difícils de trobar.



La segona equipació de l'Arsenal els anys 1999 a 2001 duia el logo de Sega. És a dir, la companyia japonesa patrocinava l'equip...


I la primera publicitava la Dreamcast. Irrepetible... això no tornarà a passar, per desgràcia.

En fi, com ja heu vist no es fan tantes samarretes de Sega i els seus títols mítics com en el cas de Nintendo. Diguem-ne que els personatges de La Gran N tenen més carisma, no diré que no és cert, però estaria bé que n'hi hagués unes quantes més de Sega per als fans, oi?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...