Què estàs buscant?

dilluns, 28 de setembre del 2009

Malalts dels videojocs: tatuatges (4a part)

Relacionat amb una propera entrada que faré, avui volia parlar dels tatuatges inspirats per un dels jocs més coneguts i importants de la història: el Tetris. Tots hi hem jugat, molts de nosaltres en diverses versions, algunes millors que altres, i competir contra una altra persona és una de les maneres més divertides de passar l'estona, però sigui com sigui els autèntics fanàtics són els que duen el joc a tot arreu, fins i tot a la dutxa.



Faltaria acolorir-ne encara uns quants, però ja l'envejo, ja.



 

Una esquena aparentment de noia. Al cap i a la fi sembla que són elles les que acostumen a dur tatuatges de videojocs!





Aquest és més senzillet, però sospito que dóna tota la volta al braç, cosa que també és destacable.





En aquest cas sembla que el dibuix estigui fet amb llapis de colors, i no m'agrada tant, però tot és qüestió de gustos.





Bé, ja veieu que no és un tatuatge, però he volgut afegir aquest "intrús", un tallat i tenyit inspirats en el mític videojoc, perquè al cap i a la fi també demostra amb la modificació del cos els seus sentiments cap al Tetris.





I acabo amb aquest, novament d'una noia, que sembla que tingui relleu i tot i que està fet en una part del cos, el costat, que diuen que és de les més doloroses per fer-s'hi un tatuatge. S'han de tenir ben posats!

Hem vist i veurem més tatuatges de videojocs, però en el cas del Tetris la febre és justificada, és un dels jocs més influents i revolucionaris que existeixen, com veurem molt aviat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...