Què estàs buscant?

dimarts, 27 d’abril del 2010

Compres: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

No és que vagi gaire bé de diners, però de tant en tant m'he de concedir un caprici. Quina gràcia tindria, la vida, si no poguéssim fer aquestes coses? El cas és que he fet una adquisició darrere de la qual feia temps que anava: el Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, que és el contingut descarregable relacionat amb el GTA IV però en forma de disc físic, amb la seva capsa i les seves instruccions, com a mi m'agrada (no sóc gaire partidari de la descàrrega, sigui pagant o pirata, perquè no té cap valor col·leccionista). 


Malgrat el que posa a la caràtula, els dos jocs (perquè sí, són prou extensos com per considerar-se jocs en sí mateixos) no són exclusius de la Xbox 360. Ho eren al principi, quan es deia que Microsoft havia pagat més de 50 milions de dòlars a Rockstar per tenir el primer episodi, The Lost & Damned, en exclusiva. Però aquesta exclusiva es veu que era temporal, perquè va acabar apareixent per a la Playstation 3, també. El mateix va passar amb el següent, The Ballad of Gay Tony (no vull sentir ni una rialla), que es deia que aquest cop sí que era exclusiu. Total, una estratègia per vendre consoles, per acabar de fer decidir els indecisos, però al final tots dos van aparèixer també en Ps3 tant en la forma descarregable com en la física. Vegem-ne els espectaculars tràilers:


I ara el de The Ballad of Gay Tony, millor encara:



Deixant de banda el tema de les exclusives, són dos grans jocs protagonitzats per personatges diferents del Niko Bellic del GTA IV, però a la mateixa ciutat. I cadascun d'ells té una banda sonora pròpia, a destacar la del segon, que ens transportarà novament a la del millor de la saga en aquest aspecte, el GTA Vice City, amb música dels 80. A més, no cal tenir dades desades del GTA IV a la memòria de la consola, és a dir que no cal tenir el joc. Jo el tinc, però no l'he acabat ni de bon tros, i celebro que argumentalment no sigui necessari fer-ho per poder gaudir d'aquests dos episodis que aviat m'arribaran des d'Anglaterra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...