Què estàs buscant?

dimecres, 21 d’abril del 2010

Jocs que no van veure la llum: River Raid - The Mission of No Return (SNES)

Ja és casualitat! Mentre buscava un joc cancel·lat per parlar-ne avui he triat la Super Nintendo a l'atzar, i perquè tampoc no n'havia parlat a la secció, i m'he trobat amb la inèdita seqüela del videojoc de què parlava l'altre dia...


I és per això que, tot i no disposar de cap vídeo per ensenyar-vos, he volgut parlar igualment d'aquest títol que no va arribar a néixer, el River Raid: The Mission of No Return, que pel que sembla es va arribar a presentar en una fira el 1991, i havia de ser la mateixa Activision, la creadora de la primera entrega, qui el programés.

Però es diu que no assolia els estàndars de qualitat exigits a la 16 bits de Nintendo (això no hauria estat un problema en el cas de la Playstation o la Playstation 2, però en aquella època es miraven més els projectes abans d'aprovar-los definitivament), i per tant va ser cancel·lat abans de sortir. 


Jo ho trobo una llàstima, suposo que sabien el que es feien, però m'hauria agradat veure encara que fos un vídeo del joc en moviment, però per desgràcia només comptem amb les captures que van aparèixer en una revista francesa fa una pila d'anys. Què voleu que us digui? Tenen bona pinta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...