Què estàs buscant?

dimarts, 13 d’abril del 2010

Sèries i videojocs: Desperate Housewives

Ara que estic intentant posar-me al dia amb aquesta sèrie que en la seva versió espanyola es diu Mujeres Desesperadas, he pensat "coi, potser n'han tret algun videojoc", i l'he encertat. I en veure'l m'he adonat que, de fet, ho sabia. Però me n'havia oblidat completament. Es tracta del Desperate Housewives: The Game, disponible només per a PC.


Amb aquesta caràtula, amb què es promocionava també la tercera temporada de la sèrie, i on podem veure un descarat, barroer i lamentable retoc d'una de les seves actrius, es presentava el videojoc el 2006. Tal com passava amb Lost, la idea no és posar-nos en el lloc de cap de les protagonistes, sinó en el d'un personatge creat expressament per a l'ocasió, que viurà amb les famoses veïnes de Wisteria Lane i tindrà els seus propis problemes. 



Aquest era el tràiler. El joc pròpiament dit és dels típics de relacions socials de PC, molt semblant a la saga dels Sims pel seu aspecte. És un joc d'aventures, amb un argument creat per un dels guionistes especialment per a l'ocasió, una excel·lent idea, i pel que sembla va ser ben rebuda pels seguidors de la sèrie. A mi, que no m'agrada gens que em rebentin les sèries, m'interessava saber on se situava el videojoc, malgrat que la història sigui inèdita, i pel que sembla és en algun punt entre les temporades 2 i 3.

Pel que fa a l'apartat tècnic, no és dels millors que s'han vist, però les cares dels personatges estan prou bé. Quant a les veus, només la de la narradora en off de la sèrie, el difunt personatge de la Mary Alice, és autèntica, mentre que la resta són imitadores sense gaire encert. Les anàlisis de mitjans espanyols es congratulen del doblatge del joc al castellà, però no especifiquen si el duu a terme el mateix equip de doblatge de la sèrie o no.


Com deia, va ser més o menys ben rebut pels fans, però se li critica el simplisme, que sigui repetitiu, i a més venia carregat de problemes tècnics que impedien a molts ordinadors fer-lo anar per culpa de les targetes de vídeo. Així doncs, pel que diuen les crítiques ens trobem davant d'un joc que ho intenta, que no està malament, però veient el que hem vist altres vegades en aquesta secció i en la dels videojocs basats en pel·lícules... ja és molt. Això pel que fa a la versió d'ordinador, perquè també hi ha... 


La dels mòbils! Quina cosa més estranya! En fi, fem com que no l'hem vist... Però sembla que n'hi ha un per a la Blackberry que ha obtingut millors puntuacions i se n'espera un altre, aquest cop de preguntes, per a l'iPhone.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...