Què estàs buscant?

dijous, 20 de maig del 2010

Accessoris: el Glucoboy

L'accessori del que parlaré avui no el coneixia, ni em sonava, però he al·lucinat en saber de la seva existència. És el Glucoboy, un perifèric que, connectat a la Gameboy Advance, permet controlar el nivell de glucosa dels nens (i dels adults també, no crec que faci distincions per edat).


No és cap broma, existeix de veritat. També es pot connectar a la Nintendo DS Lite, que té una entrada per a cartutxos de la seva predecessora portàtil. Com funciona i per què combinar-lo amb una Gameboy Advance? Doncs molt senzill: l'aparell va controlant els teus nivells de glucosa, i si has estat bo i els mantens a ratlla es descarregaran uns minijocs que té a la memòria i hi podràs jugar amb la consola.  


Si el resultat de la prova de la glucosa, que pel que sembla és força precisa, és bo, el nen aconsegueix els anomenats Glucose Reward Points que després farà servir per a desbloquejar els minijocs o diferents etapes dins d'aquests.

No sé com són els jocs que té, però tot i que dubto que siguin grans obres mestres i que els usuaris de la consola vencin les temptacions gastronòmiques pensant en la recompensa, la intenció era molt bona. Tot el que sigui vetllar per la salut i promoure els hàbits saludables, especialment dels més petits, és una iniciativa lloable. I es veu que va ser el pare d'un nen diabètic el que va tenir aquesta bona pensada. Per desgràcia, però, l'aparell és molt car i només està disponible a Holanda i a Austràlia. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...