Què estàs buscant?

diumenge, 30 de maig del 2010

L'últim joc del Mega-CD

Encara tinc moltes coses per aprendre del món dels videjocs, i hi ha molts fets que desconec. El que he descobert avui m'ha sorprès molt i m'ha fet alhora molta il·lusió. Buscava quin havia estat el darrer joc del Mega-CD per parlar-vos-en, i resulta que va ser llançat el 2006, i als tres mercats principals!


És el Burning Fists: Force Striker, un títol de lluita que s'estava desenvolupant per part de la pròpia Sega durant l'any 1994 i que va ser cancel·lat. Per tant, oficialment no va ser llançat, però el 2006 una companyia anomenada Good Deal Games va acabar la beta de Sega, que estava al 80% quan va ser cancel·lat el títol, i el va posar a la venda per internet, tot i que limitat a 2000 còpies. Així doncs,  podem dir que fa 4 anys que va sortir l'últim joc de la injustament oblidada consola-perifèric. 


I s'ha de dir que té molt bona pinta, especialment per als amants dels jocs de lluita 1 contra 1. No acabo de veure clar, entrant a la pàgina com per comprar-lo, d'on treuen que també hi ha una versió europea. Potser és que no té la protecció de regió, però bé, és un tema que algun dia investigaré.

Una bona notícia per als aficionats als jocs de lluita, i els que encara apreciem el Mega-CD, que va tenir molt mala sort sobretot a Europa, però que és un aparell que qualsevol jugador clàssic que vulgui merèixer aquest nom hauria de tenir. I he parlat de l'últim videojoc que va sortir per al Mega-CD, però la gent de Good Deal Games ja s'havia ocupat anteriorment d'acabar altres títols que havien estat aparcats. Genial. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...