Què estàs buscant?

divendres, 28 de maig del 2010

Però d'això també hi ha videojocs?: Burger King

Ara feia bastant que no tocava aquesta secció, però és que acabo de descobrir uns videojocs que m'han sorprès completament i volia compartir la troballa amb vosaltres. Són els King Games, uns títols que Burger King oferia per 3 dòlars amb 99 centaus amb els seus menús, només als Estats Units i a Canadà, el 2006. 


N'eren tres i van sortir per a la Xbox i la Xbox 360. Començarem per l'Sneak King, un títol en què l'objectiu era ajudar la mascota de la companyia a aparèixer de sobte davant de la gent que volia una hamburguesa i fer els seus desitjos realitat. 



Un tràiler fet com si fos el d'una pel·lícula, però com era d'esperar el joc no va ser fet amb l'esforç que demanen els films. Tot i així les crítiques el van deixar relativament bé, i és que per 3,99 tampoc no se li pot demanar gaire. Gràfics tirant a pobres tenint en compte la potència de les consoles, i un desenvolupament senzill i curt. Passem al següent, el Pocket Bike Racer


Sembla interessant, però es veu que durant el joc hi havia diversos errors que restaven interès a l'experiència. Això sí, ha de ser divertit jugar-hi amb tres amics, tal com passa amb els Mario Kart. Per acabar, no deixem els vehicles i passem a una modalitat que jo, personalment, no havia vist mai en cap videojoc: els autos de xoc.


Aquest era el Big Bumpin', i segurament hi ha algun títol d'aquest subgènere, però no el conec, potser perquè cap no ha fet història en els videojocs. La idea, no obstant això, era bona, en aquest cas i en el dels altres dos jocs de Burger King, i una manera original de promocionar els seus productes, bastant diferent de la que va triar la competència

1 comentari:

  1. Jojojo a mi m'ha vingut al cap en llegir aquest apunt primer gana i després el joc Whopper Chase del speccy!!!

    http://www.mojontwins.com/wp-content/uploads/2009/05/whopperchase1.jpg

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...