Què estàs buscant?

dijous, 23 de setembre del 2010

Els pitjor joc de la Xbox 360: Rogue Warrior

Avui em toca ficar-me amb una de les meves consoles preferides, però si s'ha de fer, s'ha de fer. Parlaré del que, segons el portal Gamerankings.com i com sempre havent fet la mitjana de les notes que li van donar diversos mitjans especialitzats, és el pitjor videojoc del catàleg de la Xbox 360. 


Es diu Rogue Warrior, va sortir el 2009 i és un first person shooter que també va sortir per a la Playstation 3 i PC i, tal com el de la Xbox 360, es considera un dels pitjors dels seus respectius catàlegs. Lleugerament basat en la vida del navy seal Richard Marcinko, un dels sobrenoms del qual era precisament Rogue Warrior, el joc s'ambienta en un context de Guerra Freda. Abans de continuar, vegem-lo en moviment:


Només amb aquest tros de vídeo el que s'aprecia és que la intel·ligència artificial dels enemics és tirant a nul·la, que hi ha animacions brusques (mireu el minut 6:02), que l'efecte de la sang no és pas millor que en l'època de les 16 bits i que estem davant de l'enèsima proposta d'un gènere on, especialment en el cas de la Xbox 360, la competència és massa dura d'intentar com a mínim igualar. 

Però hi ha més problemes: argumentalment pobre i suat, problemes gràfics de tota mena, el ridícul excés d'insults del protagonista (doblat per en Mickey Rourke) o l'excessivament curta durada del títol el converteixen, com deia, en el pitjor videojoc de la Xbox 360 (i qui discrepa d'aquesta opinió el situa igualment entre els pitjors), però també ho podem aplicar al PC i la Ps3, que per un dia que parlo malament de la gran consola que és la 360 el que no faré és que se la carregui tota sola. 

1 comentari:

  1. Realment, l'assumpte dels insults és molt ridícul. Se suposa que el protagonista pateix alguna variant de la síndrome de Tourette o què?

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...