Què estàs buscant?

dilluns, 11 d’octubre del 2010

Jocs que no van veure la llum: Hellgate (Dreamcast)

El joc cancel·lat d'avui, tot i que sense que estigui acabat és arriscat de dir, tenia bona pinta. Els seus creadors el definien com una mena de barreja entre els Quake i els Wipeout, i trobo que és una manera molt encertada de descriure'l. 


De la caràtula hi ha aquesta imatge, que en realitat és la capsa oberta, amb el disc serigrafiat i tot. Realment devia estar molt avançat, però el Hellgate, que havia de sortir el 2001, va ser cancel·lat després de 15 mesos de producció (això diuen) entre altres coses perquè l'anunci del final de la fabricació de la Dreamcast per part de Sega després de menys de 4 anys al mercat (en altres paraules, la prematura descontinuació de la màquina) va desanimar els programadors, els de Horny Dog. Però vegem com hauria estat:



Jo penso que hauria estat força interessant, però ja no sabrem mai com hauria estat el videojoc un cop acabat del tot. Es veu que havia d'estar molt ben implementat tot el tema del joc en línia, i ells asseguraven que podria haver estat el primer títol de la Dreamcast que suportaria 12 jugadors alhora. Ens queda, però, una beta jugable que es va filtrar el 2009. És millor això que res, oi?


1 comentari:

  1. Mai vaig entendre perquè la Dreamcast va plegar tnat ràpid. Era una gran màquina. De fet, no he jugat mai a un millor joc de bàsket que aquell mític "NBA 2K"...

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...