Què estàs buscant?

dissabte, 20 de novembre del 2010

Els pitjors: Spirit of Speed 1937 (Dreamcast)

La Dreamcast és una consola a la que li tinc una afecte especial i un dia en parlaré en profunditat, però com tots els sistemes té jocs al seu catàleg que són molt dolents. En el cas de la Dreamcast hi ha força consens en assenyalar l'Spirit of Speed 1937 com el que és probablement el pitjor videojoc de la 128 bits de Sega. 


Va arribar al mercat el 2000 i també tenia versió per a PC, que en va sortir més ben parada. La premissa era interessant: un joc de velocitat amb cotxes clàssics, per no dir antics. De fet, el títol ja ho deixa entreveure. Però en general va rebre unes crítiques terribles tant per part dels mitjans com per part dels jugadors. 



Al vídeo, el que es veu més clarament és que els gràfics són molt més propers als que podia oferir la primera Playstation que no pas a l'última consola de Sega, pertanyent a la primera generació de les 128 bits i per tant "col·lega" de la Ps2, la Xbox i la Gamecube. 

Però la cosa anava força més enllà: no només eren lamentables els gràfics, sinó que no se'n salvaven ni els menús, ni la caràtula, ni els excessius temps de càrrega, ni el disseny dels circuits, ni la música, ni els efectes de so, ni la jugabilitat. Pel que sembla, la intel·ligència artificial dels rivals no és bona, la física del moviment és horrible i la sensació d'estar conduint de debò no la tindrem en aquest joc ni remotament. Ja no és que sigui massa arcade, és que no està ben fet. Per no tenir, no té ni modalitat per a dos jugadors. Fugiu-ne, encara que us agradin molt els cotxes antics. Tanta gent no pot estar equivocada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...