Què estàs buscant?

dilluns, 22 de novembre del 2010

El videojoc d'en Pingu!

Avui a Des del meu punt de vista es parla d'un polèmic capítol dels 157 que formaven la mítica sèrie d'animació stop motion amb plastilina Pingu (i s'hi pot veure el capítol en qüestió), i això m'ha fet pensar en si se n'havia fet cap videojoc. La resposta és que sí. 

El Pingu no Waku Waku Carnival és un títol exclusiu de la Nintendo DS i va aparèixer únicament al mercat japonès el 2008. I la companyia responsable és ni més ni menys que Square Enix, una de les grans des de fa molts anys. 

El joc està format per diversos minijocs, alguns retratant l'esbarjo i d'altres les tasques domèstiques, amb la presència d'en Pingu, els seus amics i la seva família, i un bon ús de les característiques de la consola. Vegem-ne el simpàtic tràiler per tal de captar millor la idea:


Fa la impressió que és un joc bufó i poca cosa més, dirigit clarament a un públic infantil, però estic segur que s'hi van esforçar molt i m'estranya que no s'hagi publicat fora del Japó, tenint en compte que la sèrie no és un producte originalment japonès i que va triomfar arreu del món precisament perquè els seus personatges no parlen cap idioma conegut i és una producció molt exportable. Sembla, però, que en el món dels videojocs la cosa no funciona de la mateixa manera, i que el d'en Pingu serà, per això, encara més anecdòtic per si no ho era prou.


1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...