Què estàs buscant?

dissabte, 26 de febrer del 2011

Els pitjors: Pimp my ride (MTV Tuning)

El joc que vull comentar avui havia d'anar a la secció Però d'això també hi ha videojocs?, el que passa és que he descobert que potser li esqueia més aquesta, que a sobre fa temps que no toco, per tant es queda aquí. No sé si heu vist mai un programa de l'MTV que consisteix en tunejar cotxes fets pols i convertir-los en meravelloses peces de museu. La versió en castellà es diu MTV Tuning, però originalment té el títol de Pimp my ride. Un petit vídeo:



Quanta solidaritat! Però si a mi em fan això al cotxe... després no gosaré treure'l al carrer, perquè si se m'embruta o se'm ratlla... què? En fi, resulta que se'n va fer un videojoc, el Pimp my ride, entre finals de 2006 (Xbox 360 i Playstation 2) i 2007 (PSP i Wii), que és aquest:



Doncs va ser un autèntic fracàs. Cap de les versions no va arribar ni a rascar el 5 de mitjana. Les "millors", les de la Xbox 360 i la Ps2, i les pitjors les altres dues, especialment la de la PSP. Els seus principals problemes eren un frame rate lamentable, un control molt deficient, gens de realisme a l'hora de conduir, gràfics pobres, cap al·licient per a rejugar-lo i un esquema de joc molt repetitiu, entre altres. I de la menys dolenta de les versions, la de la Xbox 360, la crítica diu el mateix.

Això no va evitar, però, que dos anys després en sortís un altre, el Pimp my ride: Street racing (2009, Ps2 i Nintendo DS), que segons Gamerankings sí que, de mitjana, va sortir aprovat:


No cal dir quina de les dues versions és, oi? Precisament de la versió per a la NDS es va dir que com a videojoc de cotxes no estava pas malament, però que li sobrava la franquícia. El de la Ps2, senzillament mediocre, curt, sense gràcia. Suposo que no gosaran tornar-ho a intentar, és d'aquells casos en què ni a la tercera ni mai, va la vençuda. Com a videojoc basat en un programa de televisió tenia totes les de perdre, però si a sobre els programadors no s'hi esforcen... Ni tan sols el fet que tots dos títols sortissin a un preu reduït justifica la seva adquisició, encara que siguem grans fans del programa, perquè a sobre l'aspecte del tuning està poc cuidat. De manera que... fugim-ne encara que el trobem a 2 euros.



1 comentari:

  1. Hola sóc Isidre i és la primera vegada que llegeixo el teu bloc. La veritat és que no és la idea de tunejar cotxes el que ha fracasat sino la mala qualitat del joc com dius tu. Per que no és la primera vegada que veig un joc de conducció on siga possible tunejar-lo, per exemple Need for Speed. Ara jo voldria saber si vols linquejar el meu bloc també sobre videojocs amb el teu, jo també et puc linquejar. El meu bloc és http://www.pixelimig.blogspot.com/

    Doncs, ja sols espero la teva resposta.

    Adeu!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...