Què estàs buscant?

diumenge, 13 de març del 2011

Els pitjors: Leisure Suit Larry - Box Office Bust

Volia començar aquesta entrada parlant d'aquest joc com el pitjor de la Playstation 3, i segons el portal Gamerankings.com no estaria gens equivocat, però resulta que la versió de PC i la de Xbox 360 no són gaire millors, de manera que és un dels pitjors... de més d'una plataforma. 

Leisure Suit Larry: Box Office Bust és el vuitè títol de la llegendària saga d'aventures gràfiques  picants nascuda gràcies a Sierra Entertainment el 1987, les sis primeres entregues de la qual exclusives d'ordinador. Però a partir del Magna Cum Laude, la setena entrega, va agafar el gust a les consoles, on no ha acabat de triomfar. I la darrera part, de 2009, és no només la pitjor de tota la franquícia, sinó també, per a molts, el pitjor títol de 2009. 


En aquesta nova entrega la càrrega eròtica, criticada i controvertida al setè joc (on hi ha nus integrals i que al principi només va sortir sense censura a Europa), s'havia rebaixat força, i la primera (i de moment única) incursió d'en Larry a la generació actual de consoles ja començava perdent la seva essència. A més, gràfics molt pobres, un framerate molt baix a la versió de la Ps3 (la pitjor), una càmera dolenta, un control lamentable, avorrit, repetitiu, minijocs mediocres, acudits que no fan gràcia, escenaris massa buits... una llarga llista de defectes en què la crítica coincideix de manera unànime. No arriba a l'aprovat ni de bon tros, i quan ho diu tothom... em fa l'efecte que no intentaré descobrir-ho per mi mateix. 



Un vídeo "d'homenatge" a alguns dels problemes de programació d'aquest títol que, segons tothom, no fa gens d'honor a la saga que durant els 90 s'havia guanyat el qualificatiu de llegendària o mítica, com vulgueu. Sembla que les videoconsoles no acaben de ser el mitjà ideal per a les aventures d'en Larry (de fet, en aquestes dues incursions, una de fluixeta i l'altra, aquesta, d'abominable, el protagonista és també en Larry... però el nebot del Larry original), i s'ho devia imaginar el guionista dels sis títols de PC, que no hi ha participat. O potser és per això, que no han sortit bé?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...