Què estàs buscant?

dissabte, 4 de juny del 2011

Els pitjors: The Crow - City of Angels

The Crow: City of Angels és un dels exemples més clars que els videojocs basats en pel·lícules no han tingut gaire fortuna. I en aquest cas, a més, estem parlant de l'adaptació de la fallida (i molt) seqüela de la pel·lícula de culte The Crow, film que no va tenir videojoc, per cert, i que al seu torn es basava en un còmic.


Va sortir el 1997, primer per a la Playstation i després per a la Saturn i ordinador, i totes tres versions van ser destrossades per la crítica a causa dels seus gràfics pobres i una jugabilitat molt dolenta. No van agradar les interpretacions de les escenes cinemàtiques, ni que argumentalment es tractés d'anar carregant-se enemics sense un objectiu concret (per tant, és avorridot). El pitjor sembla que era l'enorme dificultat per moure's en les 3D i colpejar exactament allà on volíem colpejar. Trobar el punt, vaja. I els canvis de càmera, traïdors ells, no hi ajudaven gens.


Vèiem ara la versió de la Playstation, que el primer vídeo era de la versió Saturn. No és que no arribés a l'aprovat, és que no arribava ni al 3 sobre 10 de mitjana, si ho mirem a GameRankings. De fet, no es pot dir que no sigui fidel a la pel·lícula, que tampoc no va agradar gens. Per tant, és un bon joc d'un film, si és tan dolent com aquest? Podríem debatre-ho. Naturalment, és broma.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...