Què estàs buscant?

dimarts, 19 de juliol del 2011

L'últim joc de la Xbox

Avui veurem quins van ser els últims jocs llançats de manera oficial per a la Xbox, la primera consola de Microsoft, un sistema que per qüestions de màrqueting no va poder amb la Playstation 2, ni de lluny, però que en més d'un aspecte estava bastant per sobre d'aquesta. En fi, que ja m'enervo. Veurem amb quins jocs es va acomiadar i ja avanço que, avui, la cosa no serà gaire especial perquè va d'esports i en dos dels mercats va coincidir el mateix joc.



Aquest és el 2006 FIFA World Cup, i també va sortir per a d'altres sistemes, lògicament, incloent-hi la Xbox 360. Això passava l'abril de 2006, i era la típica versió del mundial que té un FIFA de cada quatre. La recepció va ser bona, però destaca per ser l'últim títol per a la Xbox al mercat japonès, que és on s'han venut menys Xbox 360, de manera que imagineu-vos la primera Xbox. Això si ens refiem de la pàgina de la Wikipedia que parla dels últims jocs llançats a cada mercat, però si entrem a la llista de títols de la Xbox en japonès... diu que l'últim va ser aquest:


És el The King of Fighters: Neowave, de SNK, que va sortir el 30 de març de 2006. Quin dels dos va ser en realitat? Va sortir el 2006 FIFA World Cup al Japó? La mateixa Wikipedia es contradiu respecte a si va sortir o no al País del Sol Naixent, perquè per una banda quan parla d'aquest diu que va ser el darrer, però si mirem la data del de futbol surt el 27 d'abril, o sigui que no queda gaire clar.


I aquí tenim l'altre, el Madden NFL 09, aparegut el 12 d'agost de 2008 als EUA i el 15 a Europa, per tant coincideix a tots dos mercats i marca l'esportiu final del catàleg de la Xbox a Occident.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...