Què estàs buscant?

diumenge, 28 d’agost del 2011

Sèries i videojocs: Widget

No sé si vosaltres us en recordeu, però hi havia uns dibuixos animats que es deien Widget, protagonitzats per un petit alienígena de color lila i amb la capacitat de transformar-se, i un to ecologista com el de El Capità Planeta i els Planetaris, ja que el seu protagonista lluitava contra amenaces al planeta amb l'ajuda d'uns nens. No és que la mirés habitualment, però sí que em sona. Tot i així, encara que diria que la feien en català dins el Club Super 3, la veritat és que no n'estic del tot segur ni n'he trobat cap prova. Sí que consta, d'altra banda, que es va emetre en castellà a La 2. 


Us sona, no? Vaja, jo estic segur d'haver-lo vist en moviment. Doncs bé, Widget, the World Watcher es va emetre originalment als Estats Units entre 1990 i 1992, i va durar 65 episodis. No és que sigui una de les sèries d'animació més emblemàtiques de la televisió nord-americana, però se'n van arribar a fer dos videojocs. Vegem-los:


El primer va ser per a la NES, com podeu veure, i va aparèixer el 1992. Com la sèrie, tampoc no va tenir una gran acollida, i a més és conegut pels errors que té, de l'estil de poder travessar parets i coses així. A més, sembla que no és gaire fàcil de trobar, actualment. Però en sortiria un altre, el 1993, que igual que el de la NES es va quedar als Estats Units.


Es deia Super Widget i era, ho podeu endevinar, per a la Super Nintendo. Aquest també va ser desenvolupat per Atlus, responsables dels Shin Megami Tensei o els Trauma Center com a sagues més destacades.

No tenen més: dos simpàtics plataformes on el principal atractiu era controlar aquest personatge que tenia la capacitat de canviar de forma i, per tant, adquirir diverses habilitats. Tampoc no crec que es puguin considerar ni tan sols petits clàssics (si fos així n'hauria parlat en aquella secció), però malgrat la seva mediocritat crec que calia divulgar-ne l'existència.





2 comentaris:

  1. No em sona de res ni la serie ni els videojocs, pero l'alien-cervell que surt del rellotge si que l'havia vist de petit, deu ser una de les moltes series que van fer a TV3 i no ten recordes pero les tens grababes al subconscient esperant a sortir quant menys t'ho esperis. El de la Super Nintendo em crida l'atenció i tot, m'encanten els plataformes d'aquella època ^^

    ResponElimina
  2. Guuuaaauuuuuu!!!! Siiii, l'estava buscant! Moltes gràcies, jajjaja!!
    Si que m'enrecordo que el feien al Club Super 3! M'agradaven força!
    Parlant de dibuixos antics del club Super 3, us deixo per aquí el link de les dues cintes de música que van treure amb cançons dels dibuixos que emetien ^^
    https://www.youtube.com/watch?v=xKc3k5ADY40
    https://www.youtube.com/watch?v=pKjTIqiRkjw

    Gràcies i adeeeeuuu!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...