Què estàs buscant?

dimarts, 27 de setembre del 2011

Els pitjors: Asphalt 3D (Nintendo 3DS)

La Nintendo 3DS encara és jove, té un catàleg limitadet (massa i tot, el seu principal problema a l'hora d'aconseguir vendre unitats) i és molt aviat per dir quin és el pitjor títol del seu catàleg, però de moment, segons l'agregador de notes GameRankings, el "guanyador" seria l'Asphalt 3D.



Aquí en teníem un vídeo on es veu perfectament que el joc corre a l'última portàtil de Nintendo, no pas en cap emulador (dubto que n'existeixi cap, per ara), i efectivament les 3D no es veuen, però això és normal, perquè només es poden veure en viu i si som nosaltres els qui juguem.

El cas és que és un títol de conducció aparentment normal, correcte, però ha estat destrossat per la crítica. Va ser un dels títols de llançament de la consola i segurament les vendes que va aconseguir van ser per això, a més de pertànyer a la saga Asphalt, habitual de consoles portàtils i dispositius mòbils des de 2004 i formada per les entregues Asphalt Urban GT, Asphalt 2: Urban GT, Asphalt 3: Street Rules, Asphalt 4: Elite Racing, Asphalt 5, Asphalt 6: Adrenaline i aquest Asphalt 3D. En veiem una ressenya informal al següent vídeo:


Està en anglès, però tot i que trobo que s'entén bastant bé sense tenir un gran nivell (jo, per exemple, no el tinc), ho resumiré en català: el problema no és el contingut, ja que hi ha molts cotxes i moltes pistes, i el joc en línia permet curses de fins a 6 jugadors, però gràficament és pobre (reciclat de l'Asphalt 5, per a mòbils), les 3D estan mal implementades, hi ha popping, un framerate molt baix, et trobes obstacles i cotxes que vénen de cara sense tenir temps d'esquivar-los i els controls són dolents. A més, la sèrie tampoc no havia destacat mai gaire per la seva originalitat.

Per tant, estem davant d'un dels títols a evitar de la consola, encara que històricament tindrà el seu lloc al catàleg de la 3DS com a títol de llançament, com veurem d'aquí a no gaire a la secció Els primers. I esperem, pel bé de la màquina i dels jugadors, que continuï sempre com el pitjor joc de la Nintendo 3DS. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...