Què estàs buscant?

dimecres, 7 de setembre del 2011

Jocs que no van veure la llum: World Reborn

El joc que no va veure la llum d'avui, el World Reborn, té una història curiosa. Era un shooter horitzontal, un de naus, vaja, que pel que veiem al vídeo tenia força bona pinta. Així els ho van comunicar als de Neopong, que l'estaven desenvolupant, quan no era més que una demo. Tot anava bé i havia de sortir per a la Gameboy Advance, fins que la companyia que l'anava a publicar va començar a passar per reestructuracions i els de Neopong es van quedar amb un pam de nas. Ja no interessava, el seu joc, amb les condicions econòmiques que havien acordat al principi, sinó que havien de ser molt menys avantatjoses. 


Neopong no hi va estar d'acord i aquest títol ambientat en un futur on els humans intenten recuperar la Terra de les màquines que l'han conquistat no va veure la llum per a la GBA ni per a cap altra consola. Haurien estat 18 pantalles i el joc havia de tenir un sistema de passwords per tal de desar les partides. Ho sabem gràcies a la web Unseen64, on es recullen declaracions fetes el 2008 per un dels responsables del títol. 

El cas és que al final, després d'intentar sense èxit també un World Reborn 2 que havia de ser per a la Nintendo DS o la Wii, Neopong va decidir penjar el joc a la seva web i distribuir-lo gratuïtament, per tant sí que va veure la llum, però d'aquella manera i, a més, ara ja no es pot descarregar des d'allà perquè la web ja no existeix, però sí que es pot trobar la ROM buscant per internet. Té prou bon aspecte com per provar-lo, oi?  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...