Què estàs buscant?

diumenge, 30 d’octubre del 2011

Els pitjors: Rap Jam - Volume One (Super Nintendo)

El món del bàsquet, sobretot el de carrer, ha estat sempre relacionat d'alguna manera amb el del rap o el hip-hop. I algú va tenir la idea de fer un videojoc que plasmés aquesta relació. És per això que va néixer el Rap Jam: Volume One, per a la Super Nintendo.



El joc, exclusiu del mercat dels Estats Units, va sortir el 1995 amb la premissa d'un enfrontament basquetbolístic entre algunes de les estrelles individuals i grupals d'aquest gènere musical dins el panorama dels EUA. Hi podem triar en Coolio, House of Pain, l'LL Cool J, Naughy by Nature, Onyx, Public Enemy, la Queen Latifah, en Warren G, la Yo-Yo i en Flavor Flav

Però el cas és que no s'assemblaven gens, els personatges, als artistes que se suposava que representaven, especialment en el cas de la Queen Latifah, que si la coneixeu sabreu que és una senyora d'un cert volum. Pel que fa al joc en sí, el que el fa tan dolent és un control pèssim, la impossibilitat d'agafar rebots o la inexistència de les cistelles de tres punts malgrat que hi ha línia de triple. Tot això no compensa ni els noms dels personatges, ni que hi hagi diversitat de pistes. I hi va haver "Volume Two"? Evidentment, no.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...