Què estàs buscant?

dijous, 26 de gener del 2012

Videojocs animats: Mortal Kombat - Defenders of the Realm

Bona tarda i benvinguts a una nova entrega de la secció Videojocs animats, que repassa aquells videojocs que han estat objecte de sèries de dibuixos animats, cosa que és diferent de la secció Animació i videojocs, dedicada als jocs basats en pel·lícules de dibuixos. Fet aquest aclariment comencem amb la segona entrega, dedicada a Mortal Kombat.



Aquí tenim la primera meitat del primer episodi de Mortal Kombat: Defenders of the Realm, una producció de 13 episodis emesa el 1996 als Estats Units i basada, si ens refiem de la Wikipedia, sobretot en el joc Mortal Kombat 3 (i l'actualització Ultimate Mortal Kombat 3) però amb elements també de Mortal Kombat II.

Sembla que feia de seqüela alternativa de la primera pel·lícula de Mortal Kombat, de 1995, film del que parlaré properament. Ja es pot veure al vídeo que tenia un to més infantil i amb molta menys violència que els videojocs en què s'inspirava, i si us fa gràcia sentir-la en "castellà neutre" mireu aquest vídeo:



S'ha de dir que la sèrie va ser creada per l'Ed Boon i en John Tobias, els pares de la saga videojoquística, i que al seu repartiment d'actors de doblatge comptava amb veus com la d'en Ron Perlman (Hellboy, la recent i molt recomanable Drive...) i l'habitual dels dibuixos animats Luke Perry, que com ja sabeu és el mític Dylan McKay de Beverly Hills 90210

Malgrat tot això l'acollida que va tenir va ser nefasta, però si tot i així us fa gràcia intenteu trobar-ne, si voleu, l'edició en DVD que es va arribar a publicar al Regne Unit i que, per tant, es pot reproduir sense problemes als nostres aparells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...