Què estàs buscant?

dimecres, 15 de febrer del 2012

Especial aniversari: 3 anys de 3 Botons i START

Avui tornem després de 3 dies, en comptes dels 2 habituals, perquè volia que l'entrada coincidís amb l'efemèride que es produeix cada 15 de febrer: l'aniversari d'aquest bloc, que va començar el 15 de febrer de 2009 i que enguany arriba, doncs, als 3 anys de vida.


Han estat 3 anys en què he intentat no faltar a la cita amb la regularitat que m'havia marcat (al principi diària, després cada dos dies), i en què he mirat de no estancar-me, cosa que crec que he aconseguit amb la introducció de noves seccions que acompanyen les de sempre. 

3 anys en què he mantingut algunes de les seccions que van néixer durant el primer any, però en què també he vist que algunes les tenia abandonades o que no donaven més de si. I durant el darrer any, és a dir el període entre el segon aniversari i aquest tercer, hi ha hagut noves incorporacions, que repassaré a continuació:


CLONS: una secció on podem veure videojocs que s'han inspirat massa descaradament en d'altres.


ELS MÉS DIFÍCILS: on veiem quins són aquells jocs que més han desesperat els jugadors, tot i que cadascú té els seus punts forts i els seus punts febles.


ELS MÉS VENUTS: els videojocs que més es van vendre per a les consoles de generacions passades.


ELS PRIMERS: els títols que van acompanyar les consoles el dia del seu llançament als diferents mercats del sector.


JOCS QUE NO VAN SORTIR DEL JAPÓ: aquells jocs que si volem provar haurem de fer passar per adaptadors de jocs d'importació perquè no van sortir del País del Sol Naixent.


LITERATURA I VIDEOJOCS: una secció que difícilment tindrà gaires més entregues, però que també mereix formar part del bloc.


PRIMERES PARTS: on veiem d'on surten algunes franquícies que sovint són excepcions a la norma "les segones parts mai no han estat bones". 


VIDEOJOCS ANIMATS: on anirem veient les sèries de dibuixos animats basades en populars franquícies del món dels videojocs.

Aquestes han estat les seccions que s'han inaugurat enguany, no totes amb la mateixa empenta, però em continuen donant forces per tirar endavant i fer que el bloc aguanti almenys un altre any. És per això que ho celebro amb l'arribada d'un vell somni fet realitat gràcies a la Keromi: una capçalera pròpia per a 3 Botons i START, visible des d'avui.


12 comentaris:

  1. Moltes felicitats!

    Per aquests 3 anys i que segur que seguiran sent molts més...

    Sobre la capçalera, cap gràcies ni res, la idea era 100% original teva i només vaig ajudar a fer el montatge de la teva idea, a més, tu eres allà al costat fent les indicacions ^^

    ResponElimina
  2. Les idees no són res si no s'executen. Si visquéssim d'idees jo ja seria un escriptor reconegut. XD

    Moltes gràcies i a callar! XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja em fas callar?? molt malament, eh?

      I una mà que executi algo no és res sense una idea, així que ja saps on sóc per la següent capçalera que volies fer ;)

      Elimina
  3. Hola, Toni!

    La meva enhorabona perquè si portar un bloc és difícil, no em vull ni imaginar el que serà portar cuatre xD

    La capçalera molt retro. M'agrada :)

    Per molts anys!

    PD. Petició. Blogger et permet canviar de plantilla per a visites fetes des d'un dispositiu mòbil? Si pots fer-ho, fes-ho. Es que es molt més còmode xD

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies!

    He buscat informació sobre això que preguntes i ho he aplicat. A veure si et funciona. :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. jaja ara m'ho estava mirant i he vist que se'm veia perfectament des d'Android... ara ho entenc xD

      a mi se'm veu molt bé :D

      Elimina
  5. Enhorabona!! :D

    3 anys escrivint és tot un mèrit!

    tot i que jo només miro els dibuixos ;)

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats! Jo no porto encara un any de bloc i hi escric setmanalment, a vegades costa molt, així que el teu té molt de mèrit! La capçalera és molt maca, i la foto mítica del Sonic és molt bona idea. Les lletres però costen una mica de llegir, o serà el meu PC... en tot cas, enhorabona i per molts anys! :)

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats! No només pels 3 anys sino per tenir el blog de videojocs retro més ben documentat i amb continguts més variats i originals que conec. I a més en català. A seguir així durant molts anys!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Acceptaré els elogis perquè de blocs de videojocs en català n'hi ha pocs, he he... Intento oferir varietat i regularitat i si puc continuarà així.

      Elimina
  8. Arribo una mica tard, pero felicitats igualmente per aquests 3 anys de vida, no és gens fàcil arribar a aquesta xifra en el món dels blogs ^^

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...