Què estàs buscant?

diumenge, 12 de febrer del 2012

Malalts dels videojocs: Especial Space Invaders

Ja fa uns quants dies que vaig parlar d'un dels jocs més revolucionaris de la història, l'Space Invaders, i des de llavors que volia fer una entrada que donés algunes mostres de la influència que va tenir aquell títol de Taito fora de l'àmbit dels videojocs. Aquí la teniu.


Si us pensàveu que començaria amb fotos de tatuatges i objectes de marxandatge relacionats amb la franquícia estàveu equivocats. Això vindrà després, perquè he volgut començar amb aquest muntatge en stop motion que fa ús del contrast de colors entre la roba de les persones que hi participen i el negre de les butaques del cine o teatre. Impressionant.


Aquest és el vídeo d'un aficionat amb recursos, no forma part de cap campanya publicitària ni res d'això, però és igualment interessant. Però ara passem al marxandatge i als tatuatges, sí. Comencem pel primer:


No em digueu que no us agradaria tenir aquest sofà al menjador, perquè a mi sí! Sense dubtar-ho. Llàstima que deu ser caríssim.


O aquesta cortina de banyera, tot i que si no tens banyera, com és el meu cas i el de qualsevol que tingui un pis petit o s'adoni que al cap i a la fi la banyera no es fa servir gairebé mai com a tal, no serviria de res perquè combina malament amb la mampara de plàstic.


I aquests mitjons estareu d'acord amb mi que no s'han de portar abaixats, oi? Aquests, si no es duen estirats i ben a la vista, no tenen cap sentit.

Que algú em regali aquesta glaçonera per l'aniversari, sisplau! Un cop dins el got no els veus, els glaçons, segons el color de la beguda, però ha d'estar bé tenir-ne. I ara els tatuatges:


Aquest em sembla molt fort. És enorme, cridaner i es veu d'una hora lluny. No veig aquest paio treballant en un hotel, de cara al públic. Encara que estaria bé que la societat no fos tan hipòcrita com és i això estigués permès.


És curiós com molta gent sent més admiració pels "dolents" que per la nau que se suposa que atura la invasió, però bé, que els alienígenes del joc siguin un símbol dels videojocs en si ja dóna pistes en aquest sentit.


Acabarem amb aquest, que és més discret pel que fa a colors, però que ocupa més espai i alhora és més representatiu de la dinàmica dels Space Invaders.



6 comentaris:

  1. jejeje, jo tinc la glaçonera! la vaig veure a una botiga fa 3 o 4 anys i no me'n vaig poder estar :D

    ResponElimina
  2. oh, i tinc una altra cosa que no has posat, un bolso. Si tinc temps faig una foto i te l'envio! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, n'he vist fotos, però he pensat que amb uns quants exemples de marxandatge ja fèiem. :)

      Elimina
  3. Jo, com ja saps, tenia el despatx d'on treballava abans tot ple d'space invaders per les parets... era genial!! :D

    ResponElimina
  4. Jo tinc una alfombra on els dissenys no son els oficials, però s'il·luminen els marcianets quan t'acostes

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...