Què estàs buscant?

dimarts, 1 de maig del 2012

Sèries i videojocs: Jackass

Potser esteu pensant que Jackass no entra a la categoria de sèries, però encara que no fos un programa de ficció sí que ho era. Com? Que no sabeu què és Jackass? Bé, doncs per tal de resumir-ho és una colla de paios que es fan mal, ho graven i triomfa a la tele. O triomfava, perquè es va emetre en 3 temporades i un total de 25 episodis entre 2000 i 2002 a l'MTV nord-americana. Després va tenir tres pel·lícules, respectivament els anys 2002, 2006 i 2010, i... un videojoc.



Jackass: The Game va sortir el 2007 per a la Playstation 2, la PSP i la Nintendo DS, basat en la franquícia en general i no concretament en les pel·lícules que hi havia hagut fins llavors, però aprofitant-se'n de manera indubtable. 



Sé que n'estàveu esperant el tràiler, i és per això que l'he posat. Com podeu veure si seguíeu o heu vist mai el programa, en captura l'esperit perfectament. Es tracta d'anar fent l'idiota, animalades que provoquen dolor, humiliació o problemes amb les autoritats als que hi participen.



Aquí el tenim en Nintendo DS, clarament la pitjor versió i així és com el va rebre la crítica, que el va suspendre. Els de PS2 i PSP tampoc no van obtenir unes notes gaire elevades, però com a mínim no van quedar per sota del 50 sobre 100.



Finalment el de la PSP, així ja hem vist les tres versions i el tràiler. Aquesta versió, amb un 61,64% de mitjana a Gamerankings, seria la millor, seguida per la de la PS2 amb un 60 clavat. 

En general s'aprecia que tots els membres del programa, llevat d'en Bam Margera, hi participessin amb les seves veus i les seves idees, entre aquestes bretolades que no es van poder dur a terme a la vida real, i una banda sonora bastant bona, però se'n critica l'excessivament curta durada (malgrat els elements desbloquejables) i que sigui més divertit veure les accions dels personatges que no pas posar-les en pràctica. El cas de la DS és apart, ja que sembla que tot és dolent: la música, la durada, els gràfics, el control... En fi, que si n'hem de comprar un per força sembla que el millor és el de la PSP.


3 comentaris:

  1. Ufff no m'agradaven gens i no veig com poden fer videojocs d'això... ho deixo pendent per mirar a casa els vídeos (aquí no puc veure ni la previsualització xD) a veure com és....

    ResponElimina
  2. A mi sí, em fascinaven. Però encara més els Dirty Sanchez, que feien coses més bèsties. XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vistos els vídeos... vaia tela, però ara veig que és possible fer videojocs d'algo així :P

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...