Què estàs buscant?

dissabte, 16 de juny del 2012

Els millors: Kirby's Dream Land 2 (Gameboy)

Continuem amb la setmana dedicada a la Gameboy, encetada amb un repàs a la seva història diumenge de la setmana passada, i avui el que farem serà parlar d'un dels seus millors jocs, o almenys un dels que la gent considera que ho són. 


Tenia diverses opcions, i no podia tornar a parlar d'alguns títols que ja van tenir la seva entrada. Considereu-los també com alguns dels millors de la Gameboy, però avui l'escollit és el Kirby's Dream Land 2, de 1995. 

I per què aquest? Doncs perquè el Kirby's Dream Land, de 1992, que va ser l'iniciador de la saga i el debut d'un personatge que aviat tindrà una entrada per a ell sol aquí al bloc, ja era bo, i si l'heu provat us en recordareu, però diuen que el segon és encara millor.



Jo no hi he jugat, ho confesso, però al primer sí i estic segur que si la gent diu que aquest és una mica millor deu ser veritat. Això sí, no tingueu cap dubte que és a la meva llista de desitjos. El vídeo està tret d'una captura de la Consola Virtual de la Nintendo 3DS, per a la qual va aparèixer al febrer d'aquest 2012 al Japó, al maig als Estats Units i a Europa encara no hi ha data concreta anunciada. Però com dic sempre, als jocs hi hem de jugar a la seva màquina original

S'assembla molt al primer joc de la saga, però hi ha un canvi que no podia fer sinó millorar l'experiència, que és l'aparició d'animals amb què en Kirby pot interactuar per tal de superar diversos obstacles, com són un hàmster que li permet avançar ràpidament i sense relliscar al gel, un mussol amb què pot volar a través del vent fort i que possibilita que faci servir la seva habilitat de xuclar tot i ser a l'aire, i un peix amb el qual pot inhalar també dins l'aigua i superar forts corrents adversos. 


Aquí ens els presenten, en aquest anunci japonès, on també s'explica que es pot fer servir amb el Super Gameboy, accessori de la Super Nintendo que com segurament ja sabeu fa que es pugui jugar als jocs de la Gameboy a la pantalla del televisor i amb alguns colors, però com no em cansaré mai de dir... com l'experiència original no n'hi ha cap. 

Kirby's Dream Land 2 va ser un autèntic èxit de crítica i públic, va vendre ràpidament més d'1 milió de cartutxos i es considera un dels 10 millors jocs que van sortir mai per a la Gameboy, incloent-hi la Gameboy Color. 


2 comentaris:

  1. És un dels meus jocs preferits de la Game Boy i si, és molt millor que el Kirby 1, és més llarg, més complet i amb més personatges, totalment recomenat.

    ResponElimina
  2. Doncs ara no se si vaig jugar mai al 2.

    Al 1 si que havia viciat bastant.

    Hauré de tornar-lo a provar :P

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...