Què estàs buscant?

dijous, 12 de juliol del 2012

Els primers jocs de la Gameboy Advance (2a part)

Tot i que la primera entrega d'aquesta entrada, que vaig fer abans-d'ahir, ha estat una de les que han obtingut menys visites de tota la història de la secció i entenc que interessa a ben poca gent quins van ser els jocs de llançament de la Gameboy Advance, allò que es promet és deute i vaig dir que a la segona part parlaria dels primers títols de la GBA als Estats Units i Europa, de manera que és el que em disposo a fer ara.



Aquest curiós i no gaire prometedor joc es deia Army Men Advance i va sortir als Estats Units, com la consola, l'11 de juny de 2001.


Tot un clàssic, l'Earthworm Jim, que estava basat en la versió de Super Nintendo de 1995 però que, malgrat la superioritat tècnica de la Gameboy Advance (com a mínim igualtat), era una conversió pobra que no va rebre gaire bona acollida. 


El primer de naus que va sortir per a la Gameboy Advance va ser aquest Iridion 3D que no va agradar massa però, com a mínim, té una bona banda sonora. Curiosament l'estaven fent per a la Gameboy Color, però al final va acabar a la seva successora.


El Namco Museum de la Gameboy Advance la va acompanyar en el seu llançament nord-americà i incloïa els clàssics Ms. Pac-man, Dig Dug, Pole Position, Galaga i Galaxian.


No he trobat cap altre vídeo del Pitfall: The Mayan Adventure, així que hem d'aguantar aquest amb els comentaris del seu autor. Era la versió Gameboy Advance d'un títol que va sortir per a d'altres sistemes a mitjan anys 90 i que, com deveu saber, pertany a una saga d'allò més clàssica. La crítica el va suspendre. 


Un altre clàssic versionat, el Rayman Advance, que era una versió descafeïnada del joc de 1995-1996 per a Playstation, PC i Saturn. Sembla que el problema és una música de menys qualitat (naturalment era un cartutx, no un CD), alguns nivells menys i una dificultat rebaixada.


La Gameboy Advance és una gran consola amb un bon nombre de jocs originals imprescindibles, però també era un sac de conversions de moltíssims títols d'altres sistemes, com és el cas del Ready 2 Rumble Boxing Round 2, que com ja vaig explicar en parlar de la saga és bastant mediocre. 


També era una conversió el Tony Hawk's Pro Skater 2, però en aquest cas la versió de la Gameboy Advance va agradar bastant i per als fans de l'skate és un imprescindible del seu catàleg. 

Als Estats Units van aparèixer aquests títols que he esmentat, a banda d'alguns que ja vaig comentar fa 2 dies en repassar els primers llançaments japonesos, que són el Castlevania: Circle of the Moon, el ChuChu Rocket!, l'F-Zero: Maximum Velocity, el Fire Pro Wrestling, el GTA Advance Championship Racing, el Konamy Krazy Racers, el Pinobee, el Super Dodge Ball Advance i el Super Mario Advance


Acabo amb un anunci del Super Mario Advance, que segons la poca informació que hi ha al respecte va ser un dels títols de llançament de la portàtil a Europa el 22 de juny de 2001 juntament amb els ja esmentats Kuru kuru kururinCastlevania: Circle of the MoonF-Zero: Maximum Velocity, Konamy Krazy Racers, Tony Hawk's Pro Skater 2, Tweety & the Magic Gems, Ready 2 Rumble Boxing Round 2, Rayman Advance i Top Gear GT Championship








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...