Què estàs buscant?

diumenge, 8 de juliol del 2012

Pel·lícules de videojocs: The King of Fighters

Ho sabíeu, que hi ha una pel·lícula d'imatge real basada en la saga The King of Fighters? Doncs jo tampoc, però ho he descobert tot buscant pel·lícules que pogués ser interessant comentar aquí, en aquesta secció que no tocava des del passat mes de gener. 


I si heu pensat, tot veient el pòster, que té molt mala pinta us haurà passat el mateix que a mi, al cap i a la fi no és un film conegut (sí que ho és el d'Street Fighter i, en canvi, ho és precisament perquè és dolent, però vaja...). 

Com ja deveu saber, The King of Fighters és una veterana franquícia de títols de lluita en 2D de la companyia SNK, la de la Neo Geo, i reuneix a les seves entregues personatges dels Fatal Fury i els Art of Fighting, a més d'alguns personatges originals. La pel·lícula, de 2009 (és força recent i no ha tingut gens de ressò per aquí), vol adaptar una mica l'argument d'aquests videojocs que, en el fons, no en tenen gaire. 


Aquí en teniu el tràiler amb una mica d'entrevistes, però ja us avanço que la seva acollida va ser desastrosa. La dirigia en Gordon Chan, amb una àmplia experiència a Hong Kong, i hi sortia un repartiment format per noms força desconeguts, però on destaquen una mica la Maggie Q, que fa de Mai Shiranui i és la Nikita de la sèrie actual del mateix nom, i la Françoise Yip, que és la Chizuru Kagura i l'hem vist en algunes pel·lícules d'en Jackie Chan i en Jet Li.

Rodada en anglès i amb 12 milions de dòlars de pressupost, que és poc per a una pel·lícula d'acció espectacular com hauria d'haver estat, va sortir només als Estats Units i directament en DVD, cosa que ja demostra la poca confiança que hi van dipositar els seus productors, i la crítica el va considerar l'enèsima mala adaptació d'un clàssic dels videojocs a cinema d'actors i actrius de carn i ossos. Se li critiquen els pocs personatges, especialment en una franquícia que en té tantíssims, i un argument complicat en excés que, a sobre, no té res a veure amb la història original.

 


1 comentari:

  1. Fa poc la van al canal NEOX i es molt dolenta, pero lo pitjor es que no respecta res de l'original, els combates és fan en dimensiones paraleles, en Rugual es un jove que va amb màscara de hockei, en Terry Bogand agent del FBI...

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...