Què estàs buscant?

dilluns, 6 d’agost del 2012

Jocs estranys: Toilet Kids

Feia força temps que no tocava aquesta secció de jocs estranys, i avui ho tornaré a fer amb un tema que m'agrada particularment, que és el del món de l'escatologia. El videojoc d'avui, com podeu veure al títol, té a veure amb el vàter, i és que parlem del Toilet Kids.


El nom heu de reconèixer que promet, però per desgràcia aquest joc es va quedar al Japó i a més en una consola que (encara) no tinc, la PC Engine o Turbografx-16, el 1992. Als japonesos ja els agrada, aquest humor escatològic centrat en els fems, o la merda, ja que hi som, però sembla que no van gosar provar sort a Occident. 


Aquí en teníem un vídeo de gairebé 25 minuts en què es pot comprovar de què va la cosa: és un shooter, un joc de naus, un "matamarcians" que deien abans, però amb enemics i projectils absurds dissenyats basant-se en l'apassionant món de l'excreció (tant dels excrements en si com de les parts del cos que hi participen) i un protagonista que va a parar a aquest món després de ser absorbit per la tassa on intentava deixar allò que el seu cos rebutjava.

Deixant de banda l'original ambientació es tracta d'un joc aparentment divertit, d'un gènere que m'agrada particularment encara que no domino gaire, però pel que sembla és extremadament difícil i en general massa frustrant. Mentre escrivia aquestes línies l'he provat en un emulador i no puc afirmar per experiència pròpia que sigui un joc amb control difícil, però sí que sobta que comptem només amb una vida i 3 continues, massa poc per a un títol d'aquestes característiques. 


4 comentaris:

  1. jaja vaia títols més raros que trobes... curiós, curiós :)

    ResponElimina
  2. Potser a Catalunya hagués triomfat, als catalans en principi els hi molen aquests temes (el caga tió i el caganer són els exemples més famosos)

    ResponElimina
    Respostes
    1. A Catalunya triomfaria també un videojoc sobre el temps meteorològic. xD

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...