Què estàs buscant?

dimecres, 5 de desembre del 2012

Pel·lícules de videojocs: Double Dragon

Per a qualsevol jugador una mica veterà, el gènere conegut com a beat'em up, el de lluitar pel carrer contra enemics que ens surten per totes bandes, no es podria entendre sense la llegendària saga Double Dragon, que va donar diverses entregues i per a diverses plataformes, cadascun d'aquests productes amb un resultat diferent. El que potser no és tan conegut és que, a banda d'una sèrie animada de què ja vaig parlar, se'n va fer una pel·lícula d'imatge real.



Aquest era el llarg tràiler d'un film dirigit per James Yukich i estrenat el 1994, basat lleugerament en l'argument de la saga, que recordem que està protagonitzada per dos bessons, en Billy Lee i en Jimmy, que practiquen les arts marcials i s'enfronten a una banda criminal per tal de rescatar la Marian, la noia de la qual estan enamorats tots dos.

No és ben bé l'argument del film, que respecta l'ambientació cyberpunk postapocalíptica dels jocs però que presenta els personatges d'una altra manera i centra l'acció en la recerca de les dues parts d'un medalló. Al repartiment, i al tràiler es veia però si no us hi heu fixat segur que ara ho fareu, hi ha dos noms destacats, Robert Patrick i Alyssa Milano, el primer dels quals venia de fer de T-1000 el 1991 a Terminator 2, de manera que sorprèn que arribés a acceptar un paper així.



Aquí en teniu el primer tros en castellà, per si us interessa veure més o menys el to de la pel·lícula, que ja us podeu imaginar i ja us avanço que va ser un desastre i es considera una de les pitjors adaptacions de videojocs a la gran pantalla, experiment que per norma general no acostuma a obtenir bons resultats. 

No va agradar a la crítica ni al públic, sobretot pel seu argument excessivament simplista i pels diàlegs cursis, però tot i així va engendrar, l'any següent, un videojoc que, amb el títol Double Dragon i un argument basat en el del film, seria l'única aportació de la franquícia al catàleg de la prestigiosa Neo Geo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...