Què estàs buscant?

dissabte, 2 de març del 2013

Jocs que no van sortir del Japó: Captain Rainbow

Ja vaig dir la darrera vegada que vaig fer una entrada d'aquesta secció que triava els títols, sovint, perquè em cridava l'atenció el seu nom. És el cas del Captain Rainbow, un altre dels moltíssims videojocs que només han sortit al Japó i que podrien haver sortit perfectament també a Occident, i si no és demanar gaire a Europa, territori on estava previst que sortís i que al final es va quedar sense veure'l.


L'agost de 2008 arribava a les botigues aquest títol d'aventures i acció protagonitzat per un noi que té un alter ego, el superheroi televisiu infantil Captain Rainbow, que ha perdut popularitat. Per tal de recuperar-la decideix viatjar a l'illa Mimin, on se suposa que els somnis es poden fer realitat, i interactuar amb els seus habitants tota ajudant-los amb petites tasques, participant en minijocs i rebent a canvi uns cristalls que s'han de reunir. 

Aquest és l'argument del joc, desenvolupat per Skip Ltd. i distribuït per Nintendo, que a més va cedir personatges de diversos videojocs de la companyia per tal que apareguessin al Captain Rainbow i que el seu protagonista se'ls anés trobant:


Aquí hem pogut veure la Birdo (Catherine al Japó), que pertany a l'Univers Mario, però al joc també hi ha en Little Mac dels Punch-Out!!, la Tracy del The Legend of Zelda: Link's Awakening, l'Ossan del Golf, en Devil del Devil World i altres personatges menors de títols de Nintendo al Japó, a més d'alguns que vénen de videojocs anteriors de Skip Ltd, també exclusius del Japó, com són el GiFTPiA i el Chibi-robo! de la Gamecube.

No tenia pas mala pinta, i la crítica el va deixar força bé, però va ser un fracàs comercial (no va vendre ni 23.000 còpies) i segurament per això ens vam quedar sense provar-lo i ja ens el podem treure del cap. Una llàstima.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...