Què estàs buscant?

dissabte, 18 de maig del 2013

Cinema i videojocs: Tigre i Drac

L'any 2000 arribava des de la Xina una pel·lícula que es va endur un munt de premis i nominacions, Tigre i Drac (Crouching Tiger, Hidden Dragon), un film del gènere de les arts marcials dirigit per l'oscaritzat Ang Lee i protagonitzat per la Zhang Ziyi, la Michelle Yeoh i en Chow Yun Fat que va impressionar tothom i que encara ara és un referent del cinema oriental.


Però resulta que era l'adaptació de la quarta novel·la d'una sèrie de cinc, escrita per Wang Dulu entre 1938 i 1942. Doncs bé, a banda de la popular pel·lícula tenim còmics, una sèrie de televisió a Taiwan i videojocs, encara que tots aquests productes giren al voltant del film, i és per això que l'entrada pertany a la secció de Cinema i videojocs.



I el que ens interessa aquí són els videojocs, que no van arribar fins el 2003. Ho van fer per a la Xbox (al vídeo), la Playstation 2 i la Gameboy Advance, versió que veurem al següent vídeo:



Com veieu, deixant de banda la diferència de nivell tecnològic entre les consoles de sobretaula esmentades i la portàtil, el joc és força diferent en Gameboy Advance, que va ser la versió que en va sortir més ben parada, amb un 62% de mitjana segons Gamerankings, que tampoc no és cap meravella.

En canvi, les versions de la Xbox i la Playstation 2 es van endur respectivament un 51,17% i un 45,97%, i la crítica les va considerar repetitives, amb modalitats de joc massa similars, gràfics correctes però poc detallats, problemes de càmera i altres errors que el convertien en l'enèsim fracàs d'un videojoc basat en una pel·lícula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...