Què estàs buscant?

dilluns, 26 d’agost del 2013

Videojocs animats: Tokimeki Memorial

Encara que per les seves característiques no ens hagi arribat cap títol de la franquícia suposo que com a mínim us sona el nom de Tokimeki Memorial, de Konami, que identifica una saga de videojocs del gènere de la simulació de cites, tan i tan popular al Japó.

Aparentment aquesta mena de joc és molt més adient per a un ordinador o actualment un mòbil que no pas per a consoles, i tot i així aquestes són les que durant els primers anys van rebre la majoria de títols (fa temps, però, que sobretot van a parar a mòbils i ordinadors). Actualment la sèrie ja té desenes i desenes de videojocs, comptant la saga principal (i les revisions) però també els nombrosíssims spin-offs, des que es va estrenar a la PC Engine el 1994 i fins la darrera entrega, Tokimeki Restaurant, d'aquest mateix 2013 i per a sistemes amb iOS i Android.


Per tant, tard o d'hora havien d'arribar les versions animades d'aquesta popular història, que van començar amb l'OVA (animació creada per a la seva venda directa en format domèstic) de 2 episodis que el reconegut Studio Pierrot va fer el 1999.



A tall d'exemple hem pogut veure aquest fragment del segon dels episodis d'aquesta adaptació del primer videojoc de la saga, però passarien 7 anys fins que Tokimeki Memorial tornaria a esdevenir un anime:



Aquest cop es tractava d'una sèrie de 25 episodis amb el nom de Tokimeki Memorial Only Love, basat en el videojoc Tokimeki Memorial Online, per a PC i també de 2006. I encara ens falta veure una adaptació, que correspon a l'any 2009:



Es tracta de Tokimeki Memorial 4 Original Animation: Hajimari no finder, l'adaptació del Tokimeki Memorial 4, la quarta entrega numerada de la saga, que va sortir per a la PSP i mòbils exactament 15 anys després de la primera per tal de celebrar aquesta efemèride i que, aprofitant l'avinentesa, explica una història situada precisament 15 anys després dels fets del primer videojoc.

Consta de només un episodi d'aproximadament 35 minuts que es va incloure a l'edició especial de la versió del videojoc per a la PSP, i aquesta ha estat, de moment, l'última adaptació animada que ha tingut aquesta franquícia tan representativa del seu curiós i típicament japonès gènere.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...