Què estàs buscant?

dijous, 10 d’octubre del 2013

Els pitjors: Kasumi Ninja

El gènere de la lluita als videojocs és un dels que té més representants, i de tants que en té hi ha una quantitat prou alta de sagues de qualitat, però també un gran nombre de porqueries o, si no volem ser tan durs, títols poc reeixits. 


És el cas d'aquest videojoc que he descobert avui, el Kasumi Ninja, un títol de 1994 exclusiu de la fallida consola Jaguar, d'Atari, que només va sortir per al mercat dels Estats Units. El nom és prou atractiu, no podem negar-ho, però el seu contingut va decebre molt. 

Seguia l'estel·la dels Mortal Kombat, de fet és considerat un clon, sobretot pel que fa a la violència extrema que estava de moda aquells anys en els videojocs de lluita. Curiosament tenia diferents nivells de violència, cadascun amb més o menys sang, i també permetia que els pares la controlessin amb una contrasenya per tal que els seus fills no poguessin accedir als nivells més gore


Ja veieu que el seu aspecte recorda molt els Mortal Kombat, amb els personatges renderitzats, la manera de moure's i fins i tot el vessament de sang. 

A banda d'això, comencem amb només dos personatges i hem de desbloquejar els altres 6 a mesura que avancem en el joc, d'ambientació més aviat típicament japonesa però amb la presència d'altres elements com ara nadius americans, amazones o un lluitador de kickboxing.

La crítica el va destrossar, però, precisament perquè el va considerar poc original, en tant que còpia dels Mortal Kombat, i a més tenia problemes de control, cosa que no suavitzava el comandament de 3 botons de la Jaguar. En general, ha aparegut diverses vegades en llistes dels pitjors videojocs de lluita, de manera que ja us en podeu fer una idea.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...