Què estàs buscant?

dissabte, 5 d’abril del 2014

Jocs que no van sortir del Japó: Psycho Dream

Benvinguts i benvingudes a una nova entrega de la secció dedicada a repassar videojocs que es van quedar al mercat japonès, encara que en molts casos no s'acaba d'entendre per què. El que veurem avui, a més, va estar a punt de sortir també als Estats Units, però com que al final no ho va fer puc parlar-ne a Jocs que no van sortir del Japó.


Es tracta del Psycho Dream (1992) de la Super Nintendo, o més ben dit de la Super Famicom, que té una pinta excel·lent però que, per causes que no he trobat, la seva versió nord-americana, Dream Probe, no va arribar a veure la llum malgrat que estava avançadíssima, tenia data de llançament i s'anunciava a les revistes.


Com podeu veure és un plataformes d'acció, amb gràfics força bons i, pel que sembla, una jugabilitat ben aconseguida que recorda els videojocs de la saga Castlevania, per exemple.

Argumentalment ens posa a la pell o bé de la Maria (al vídeo) o bé d'en Ryo, personatges que s'endinsen en un absurd món de somni amb enemics d'allò més estrafolaris amb l'objectiu de treure del coma una noia, la Sayaka, i ho faran passant per nivells que alternen paisatges urbans amb d'altres de pura fantasia heroica.

Cadascun d'ells té unes habilitats diferents, i a més es poden transformar i adquirir més poder si troben uns cristalls. Curiosament, es veu que és un joc més aviat curt i fàcil, però en canvi diuen que els enemics de final de pantalla són tan espectaculars com difícils de vèncer. Resultat un xic desequilibrat que no fa que ens marxin les ganes de provar-lo, encara que sigui en la versió japonesa, l'única disponible.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...