Què estàs buscant?

diumenge, 13 de juliol del 2014

Accessoris: Wii Bowling Ball

Tant si teniu la Wii com si no, segur que almenys una vegada heu provat el Wii Sports i heu fet una ronda pels 5 esports que proposa abans de quedar-vos amb el de tennis, que sembla que és el més popular. Si heu provat el de beisbol, per exemple, us deveu haver adonat que amb qualsevol moviment del canell, mentre l'executem al moment adequat, toquem la pilota. 

Però potser sou com jo i us agrada el realisme i, per tant, us col·loqueu com ho faria un jugador de beisbol i traceu el moviment amb els braços com si el wiimote fos realment un bat. Doncs bé, per a aquest públic potser es va inventar un perifèric accessori no oficial que està pensat per al minijoc de bitlles i qualsevol videojoc de bitlles del catàleg de la consola.


La Wii Bowling Ball de CTA Digital va sortir a la venda com un més d'aquests complements no oficials per al comandament de la Wii per tal de fer-nos somiar que n'hi ha prou amb alguna cosa més que els moviments de canell que esmentava més amunt, i la idea d'una bola de bitlles per als videojocs del gènere és, a priori, atractiva.



Com podeu veure en aquest vídeo explicatiu, es tracta d'introduir el wiimote a la bola, que un cop tancada ens permet navegar pels menús que calgui amb els botons, i un cop ens toca tirar només cal que fiquem els dits als forats típics d'una bola de bitlles, que també hi són, i que fem el swing

Ara bé, malgrat que només pesa mig quilo —i això l'allunya de l'hiperrealisme amb què ens venen el producte, potser aplicable només a la sensació tàctil però no al pes—, cal tenir en compte més que mai la recomanació d'ajustar-nos la corretja de seguretat al canell si no volem perdre el nostre estimat televisor de pantalla plana o la tauleta de vidre per a postres que tenim davant del sofà.


Llançat el 2009, l'accessori devia tenir prou èxit com perquè CTA Digital en fes versions també per al Kinect de la Xbox 360 i el sistema de detecció de moviment de la Playstation 3, el Playstation Move. La gran pregunta és: val la pena preparar tot això si només volem jugar uns minuts al joc de bitlles del Wii Sports o de qualsevol altre recopilatori de minijocs? 

Tenint en compte que hi ha títols dedicats exclusivament a aquest esport, com el Brunswick Pro Bowling (també per a Xbox 360 i PS3), el Ten Pin Alley 2 o qualsevol dels que s'esmenten al vídeo, però que han tingut molt mala acollida i la referència dins el gènere continuen sent els minijocs del Wii Sports i el Wii Sports Resort, potser no cal perdre el temps.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...