Què estàs buscant?

dijous, 15 de novembre del 2018

Pel·lícules de videojocs: Dead Rising

Un altra secció que feia temps que no tocava, i que reconec que ressuscita perquè, fa uns dies, el company Molsupo em comentava que la tenia posada de fons mentre gravàvem el darrer podcast de Retroscroll Channel. 

No tenia ni idea que aquesta saga havia estat adaptada al cinema, però resulta que sí, així que comentaré breument les pel·lícules que en formen part, que ja avanço que no he vist, però que em fa gràcia que existeixin perquè els videojocs, tot i ser del gènere dels zombis -que no m'entusiasma-, m'agraden.


I, almenys en part, no sabia que existia perquè no va passar pels cinemes. Dead Rising: Watchtower va debutar directament a la plataforma d'streaming de Sony anomenada Crackle l'any 2015.

La protagonitzen Jesse Metcalfe, Dennis Haysbert, Virginia Madsen com a nom més destacat, Rob Riggle, Meghan Ory i Keegan Connor Tracy, i argumentalment se situa entre el Dead Rising 2 i el Dead Rising 3, tot explicant la història d'un reporter i la seva operadora de càmera, que volen informar sobre una zona en quarantena on s'està distribuint un medicament contra un virus zombi que està deixant de tenir efecte (si no, la pel·lícula no tindria gràcia).


Veient-ne el tràiler queda clar que deu ser un film divertit i exagerat, amb força humor negre, i potser no cal deixar-se enganyar per la tèbia acollida que va tenir, ni pel fet que es distribuís digitalment (després va sortir també en format físic). Fa l'efecte que és fidel a l'esperit de la saga, que ja té aquest to.


Però la cosa no va acabar allà, perquè el 2016, i a la mateixa plataforma, se'n va llançar la seqüela, Dead Rising: Endgame, on tornaven alguns dels intèrprets de la primera part, però se n'afegien de nous, com la Marie Avgeropoulos (The 100), la Jessica Harmon (iZombie i també The 100), la Camille Sullivan (The Man in the High Castle), en Billy Zane (Titanic) o en Victor Webster, que interpreta en Chuck Greene, protagonista del segon joc.


A la segona pel·lícula el protagonista de la primrea torna a la ciutat en quarantena d'on ja suposem que va sortir viu l'altre cop, i ho fa també amb la intenció de destapar un escàndol governamental relacionat amb el brot zombi.

Al tràiler ja es pot veure que Endgameun to més seriós, i el cas és que allunyant-se dels videojocs va aconseguir, almenys, unes crítiques força millors. Tanmateix, tot és qüestió de gustos. Caldria veure les dues pel·lícules i jutjar-les, però sembla clar que poden agradar als fans de la franquícia de Capcom.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...