Què estàs buscant?

diumenge, 27 de gener del 2019

Jocs que no van veure la llum: The Terror of Tech Town

Un dels accessoris més comentats i provocadors de somriures i rialles de la història de la NES és, sense cap mena de dubte, el Power Glove, del qual ja vaig parlar en una entrada durant el primer any d'aquest blog.

Fabricat per Mattel, però amb llicència oficial de Nintendo, permetia controlar els videojocs de la 8 bits de sobretaula de Nintendo d'una manera diferent, però no necessàriament millor. De fet, era pitjor. Ja vaig comentar que havien arribat a sortir dos títols que li treien més suc que els que ja existien al catàleg de la consola, el Super Glove Ball i el Bad Street Brawler, però que d'altres s'havien quedat sense veure la llum.


Un d'ells -representa que n'eren tres- era el The Terror of Tech Town, o Tech Town per als amics, desenvolupat també per Mattel i previst inicialment, segons Unseen64, per al llançament simultani amb els altres dos l'any 1989, però després es va reajustar la data a primavera de 1991.

Ens proposava controlar una mà robòtica -sort que no era un peu!- per mitjà dels moviments que hauríem fet a la realitat amb el Power Glove i interactuar amb elements que ens trobaríem pels passadissos d'un edifici d'alta tecnologia, a més d'acabar viatjant fins i tot en el temps. Vegem com anava la cosa:



Francament, no té mala pinta, si voleu la meva opinió. Caldria veure si hauria respost bé als moviments del jugador, això sí, però el guant de poder de la NES no va tenir èxit precisament perquè era difícil de fer anar i, sobretot, imprecís.

De tota manera, però, el fracàs de l'accessori va fer que només sortissin a la venda els dos títols esmentats més amunt, i que la mateixa Mattel abandonés el projecte i tres jocs, incloent el que hem vist avui, es quedessin sense acabar ni publicar, i sempre ens quedarà l'espina de saber si algun d'ells hauria valgut la pena de debò.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...