Què estàs buscant?

dissabte, 19 d’octubre del 2019

Malalts dels videojocs: tatuatges del Metal Slug

Si ens pregunten sobre el gènere videojoquístic anomenat run and gun, el que bàsicament són jocs de plataformes, acció i trets, segurament els màxims exponents són la saga Contra, de Konami, i Metal Slug, que va iniciar la companyia Nazca Corporation i que s'associa a SNK i la Neo Geo.

Doncs bé, jo aquesta saga la conec poc, només n'he provat els dos primers títols i no hi he aprofundit gaire, però destaca per l'ambientació bèl·lica i alhora humorística, amb personatges i fins i tot vehicles caricaturescs i un to gens seriós. És, sens dubte, una franquícia estimada, però tot i així no em pensava que tanta gent s'hauria fet tatuatges homenatjant-la.


Com no podia ser d'una altra manera, comencem amb un del capità Marco Rossi, el personatge més emblemàtic de la saga i el primer que podem controlar, des del primer Metal Slug (1996) en endavant. 

No és estrany, doncs, que si existeixen tatuatges de la saga s'acostumi a trobar el seu protagonista principal entre els disseny triats, en aquest cas reproduint el pixel art que evoca els Metal Slug tan fantàsticament.


Altres persones han preferit dissenys més lliures, lluny dels píxels, però és clar, es perd bona part de la màgia...


...Llevat que et facis tatuar una cosa com aquesta, que tot i tenir un estil propi recrea una escena i, en conjunt, és atractiu com a tatuatge general i tot. No es pot negar que és maco.


Però hi ha més personatges, i un d'ells és el tinent Tarma Roving, el personatge que s'assigna al segon jugador si tenim la possibilitat d'atacar algun dels Metal Slug amb algú al costat, cosa que sempre és més divertida.


Però a mesura que avança la saga es van incorporant altres personatges, i una d'ells és la Fio Germi, que aquí veiem dibuixada en un estil més aviat de còmic, amb només el cap representat i també un dels tancs característics de la saga. 


Pràcticament es podria dir que un altre personatge emblemàtic de la saga és el Metal Slug del títol, el sobrenom del tanc model SV-001, bufó com tots els dissenys de la sèrie, i que aquest home duu amb orgull a la part exterior de l'avantbraç.


Aquell no se'l deu veure gaire sovint, però aquest altre el té al dors de la mà, disponible durant les 24 hores del dia. Això sí que és passió!


Acabarem amb un personatge entranyable de la saga, però en aquest cas no controlable, que és l'ostatge, el presoner de guerra, figura que trobem repetida al llarg de les pantalles i que podem rescatar només tocant-la, però que no ens comptarà si morim entre el seu alliberament i el final de la pantalla. 

És una imatge prou icònica, encara que aquí es descarti el pixel art, com per dur-la tatuada, i certament aquest és només un exemple dels diversos que he trobat. 

En general n'hi ha molts, de tatuatges de Metal Slug, com deia al principi més que no em pensava. La popularitat de la saga, doncs, està fora de discussió. I a vosaltres? Us agrada tant com perquè us acompanyi sempre?





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...