Què estàs buscant?

dissabte, 29 d’agost del 2020

Malalts dels videojocs: Tatuatges de Dragon Quest

Segurament us esteu preguntant com és que no he parlat de la saga Dragon Quest des de fa molts mesos, i sabent com en soc, de pesat, amb aquesta saga, entenc que us amoïni aquesta qüestió.

El motiu és que enguany, per poder jugar seriosament a més videojocs, estic fent un descans del gènere RPG, al qual tornaré un dia i serà amb el Dragon Quest XI, però mentre no ho faig, avui la franquícia al blog amb un recull de fotos de tatuatges que la gent s'ha fet amb elements del seu ric univers.


Comencem amb una imatge d'allò més icònica, la representació de Dragon Quest per excel·lència, que és el simpàtic monstre slime, protagonista de més d'un tatuatge sobre la saga, com era d'esperar.


Per si no us ho crèieu, i també per veure'n una variant, aquí en tenim un altre exemple, en aquest cas amb la mítica frase amb què els jocs ens avisen de l'aparició d'un enemic. 


Si l'slime és un monstre tan feble com pesat i, per tant, l'evitem tant com podem als videojocs, no passa el mateix amb la subespècie metàl·lica del monstre, que proporciona una gran quantitat d'experiència, que és el que ens fa augmentar de nivell (amb els aprenentatges i els avantatges que això suposa), però en aquest cas és ell el que ens evita tot fugint dels combats i nosaltres els que frisem per topar-nos amb ell.

Aquesta persona va decidir tenir-lo sempre a prop, tant que se'l va tatuar a la pell.


Un dels motius pels quals es coneix la saga és precisament pels seus entranyables monstres, dissenyats des de la primera entrega, de 1986, per l'Akira Toriyama, autor d'un parell d'èxits sonats de la història del manga que no cal recordar.

I, per tant, no ens ha de sorprendre que la gent se'n tatuï alguns, com el sac de joies de la foto.


Els blizzybodies no serien els més emblemàtics, ni de bon tros, però és evident que a algú li agraden prou com per dur-los al braç.


Més comprensible és que algú es tatuï un dels dracs de la franquícia, representats, de fet, al mateix títol.

Però aquest no és un drac qualsevol, sinó que es tracta de la forma final d'en Draconarius, l'enemic final del primer Dragon Quest.


El que també és emblemàtic, i de manera literal, és l'emblema de Roto o Erdrick (segons la localització de què es tracti), que més d'una persona s'ha fet dibuixar a la pell.

Aquí, a més del dibuix de l'emblema, tenim una frase, "soshite densetsu e...", que és el subtítol del Dragon Quest III, l'últim de l'anomenada trilogia d'Erdrick (o Roto).


Com es pot veure, és un motiu recurrent, i tot i que no hi ha gaires fotos de gent amb tatuatges de Dragon Quest, es veu més d'un cas amb l'esmentat emblema.

Aquest home no s'ha estat de res i se l'ha fet juntament amb un tros de braç d'armadura.


Però, és clar, els personatges en teoria són els ingredients més importants d'aquesta mena de videojocs, i algú hi ha que se'ls ha tatuat, com és el cas d'aquesta dona amb mig braç dedicat als protagonistes del Dragon Quest IV, encara que no es veu gaire bé.


Força més atractiu és aquest altre del Dragon Quest VIII, amb monstres acompanyant el protagonista.

I amb aquest acabem el repàs. En ser una saga tan estimada per mi, m'alegro de veure que hi ha gent que n'ha volgut dur tatuatges. No és gaire gent, tot s'ha de dir, però és fan de debò de la saga, i amb això ja té el meu respecte i la meva admiració.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...